اختتامیه جشنواره ی ورزشی کارکنان دانشگاه

مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ی ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه روزیکشنبه ۲۶ شهریور ماه ۹۶، با حضور ریاست دانشگاه، معاونان و روسای دانشکده ها و مدیران کل دانشگاه تهران به میزبانی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه ،  در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار و از مقام آوران رشته های ورزشی تقدیر شد. در این مراسم از کاروان ورزشی کارکنان و اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی که موفق به کسب مقام  سوم شده بود قدردانی شد. در مسابقات تیمی، کاروان ورزشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در رشته های ورزشی زیرموفق به کسب مقم شدند: تیم والیبال بانوان مقام اول، تیم تنیس روی میز آقایان مقام دوم تیم والیبال آقایان مقام سوم و تیم فوتسال آقایان مقام سوم، تیم شطرنج مقام سوم و تیم دارت آقایان مقام دوم را کسب کردند. در رشته‌های انفرادی هم از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در رشته دوو میدانی آقایان ماشالله بلباسی نفر اول و سید محمود موسوی نفر سوم، جواد محمدی، میثم پورکریمان، رضا برزگر، مهدی رحیمی، در شطرنج محمد شادمان، در تنیس روی میز عباس خداوردیلو و کامران نیک زادگان، در آمادگی جسمانی بانوان فاطمه کاظمی، در بدمینتون بانوان نیر نوری و فاطمه شرفی پور، در شنا بانوان فاطمه کاظمی، در بدمینتون آقایان میثم پورکریمان موفق به کسب عنوان شدند.

شایان ذکر است در ادامه ی این مراسم از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برای انجام شایسته میزبانی مسابقات بسکتبال آقایان تقدیر شد. گفتنی است، در این جشنواره، تیم‌های پردیس فنی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.