اطلاعیه شماره (1) جشن دانش‌‌آموختگی سال تحصیلی 94-95 دانشگاه تهران

دانشگاه تهران در نظر دارد «جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به صورت متمرکز در تاریخ یکم شهریورماه سال جاری با حضور رئیس محترم، هیئت رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه و دیگر مهمانان از داخل و خارج از دانشگاه، برگزار کند.

توضیحات:
۱- دانش‌آموخته باید در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (شامل همه مقاطع) فارغ‌التحصیل شده باشد.
۲- دانش‌آموخته برای ثبت‌نام به وبگاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس http:// cultural.ut.ac.ir مراجعه کند.
۳- مهلت ثبت‌نام تا ۳۰ تیرماه ۱۳۹۶ بوده و برای دانش آموختگان متقاضی شرکت در مراسم کارت ورود به مراسم صادر می‌شود. حضور در مراسم فقط با ارائة این کارت امکان‌پذیر است.
۴- حداکثر دو نفر از اقوام درجه یک هر دانش‌آموخته می‌توانند در این مراسم حضور داشته باشند.
۵- در این مراسم از دانش‌آموختگان رتبة اول دورة کارشناسی تقدیر به‌عمل می‌آید.
۶- مراسم در روز چهارشنبه، یکم شهریور ماه ۱۳۹۶، مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود.
۷- مراسم رأس ساعت ۱۸ شروع و ساعت ۲۰ به پایان می‌رسد.
۸- مکان برگزاری مراسم بعد از ثبت نام نهایی اعلام می‌شود.
۹- دانش‌آموختگانی که تمایل به گرفتن عکس در آتلیه عکاسی (عکس با لباس فارغ‌التحصیلی) دارند، می‌توانند رأس ساعت ۱۵ در محل حضور یابند. عکاسی فقط از ساعت ۱۵الی ۱۸ انجام می‌شود.