افتخار آفرینی اساتید و دانشجویان پردیس در جشنواره بین الملل

هفتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، سوم خرداد ۱۳۹۶ با پیام صلح و دوستی ملل و آشنایی با فرهنگ کشورها در دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم که با حضور رئیس، هیأت رئیسه، مسئولان دانشگاه تهران و سفرا و رایزنان خارجی، استادان محققان و دانشجویان  و استادان خارجی برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن تشکر از برگزارکنندگان هفتمین جشنواره بین‌الملل گفت: «این برنامه جلوه‌های زیبای همدلی، همبستگی و همکاری را بین دانشجویان کشورهای مختلف و ایرانیان به نمایش گذاشته است».

رئیس دانشگاه تهران اظهار کرد: «جشنواره بین‌الملل برای همه ما به یاد ماندنی است و قطعاً برای شما به یاد ماندنی‌تر خواهد بود. آنچه که ایران را زیبا می‌کند، تنوع فرهنگی، قومی، جغرافیایی و زبانی است و با حضور دانشجویان غیرایرانی این تنوع بیشتر می‌شود».

دکتر نیلی احمدآبادی با بیان اینکه دانشگاه نماد و نمونه‌ای از تنوع است، افزود: «تنوع، قدرت خلاقیت و تفکر را افزایش می‌دهد، حضور گروه‌های مختلف منجر به افزایش دانش بشر و ایجاد شبکه‌ای منسجم و به هم پیوسته می‌شود و در راستای آن آینده موفقیت‌آمیزی برای همه کسانی که در این شبکه قرار دارند، رقم می‌خورد».

رئیس دانشگاه تهران آشنایی با فرهنگ کشورها را یکی از اهداف جشنواره بین‌الملل توصیف و خاطر نشان کرد: «توصیه من به دانشجویان خارجی این است که با تنوع جغرافیایی و فرهنگی ایران بیشتر آشنا شوند و تلاش کنند از این فرهنگ بیشتر استفاده و در مقابل، فرهنگ غنی کشورهای خود را به مردم ایران معرفی کنند».

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراها گفت: «امسال شما یک فرصت دیگری در اختیار داشتید تا یکی از جلوه‌های زیبای همبستگی ملت ایران را از نزدیک ببینید و آن شرکت گسترده و استثنایی مردم در این انتخابات بود».

در این جشنواره، از شش نفر برگزیده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی نیز تجلیل بعمل آمد.

1-    آقای دکتر امید بزرگ حداد  ( مولفان و مترجمان برتر بین المللی – بخش کتاب)

2-    خانم دکتر زهرا امام جمعه (مولفان برتر بین المللی – بخش مقاله)

3-    آقای مسعود یوسفی ( بخش دانشجویان برتر بین الملی)

4-    خانم پریسا سادات آشفته ( بخش فارغ التحصیل برتر بین المللی)