آگهی دعوت به همکاری دانشجوی تحصیلات تکمیلی

به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی می‌رساند: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال در شهرستان قلعه گنج جنوب استان کرمان (شهر نمونه اقتصاد مقاومتی کشور) پروژه " توان افزایی جوامع محلی" در تعداد ۱۳۵ روستا در حال اجراست. از آنجائیکه دانشگاه تهران به عنوان مجری پروژه توان افزایی جوامع محلی تحت کارفرمایی بنیاد علوی از مهرماه ۱۳۹۵ آغاز به کار نموده است، با توجه به گستردگی و حجم بالای عملیات اجرایی پروژه، استفاده از توانمندی مهارتی و دانشی تعدادی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران می‌تواند در دستیابی به اهداف چندگانه پروژه مذکور یاری رساند. دانشجویانی که علاقمند به همکاری می‌باشند رزومه خود را حداکثر تا نهم آبانماه ۹۶، با قید شماره تماس از طریق ایمیل به آدرس mehghorbani@ut.ac.ir و یا از طریق شماره تلگرام ۰۹۱۲۷۶۹۵۲۵۷ (فقط ارسال رزومه) ارسال نمایند. لازم بذکر است با توجه به اهداف این پروژه، دانشجویان رشته‌های اقتصاد کشاورزی، آموزش و ترویج کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، رشته‌های منابع طبیعی و محیط زیست در اولویت بکارگیری در این پروژه می‌باشند. به افراد برگزیده شده حق الزحمه همکاری پرداخت خواهد شد.