بازدید هیأت دانشگاهی فرانسه از پردیس

یک هیأت فرانسوی ضمن بازدید از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با مسئولان و استادان پردیس دیدار و گفتگو کردند.در این دیدار که  در راستای طرح جند­ی­شاپور و همکاری با دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی فرانسه انجام پذیرفت دکتر آنا دوپلیکس، استاد دانشگاه مون پلیه و  دکتر رمی مارشال، محقق مؤسسه سیراد حضور داشتند. این دیدار از سوی گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع چوب و کاغذ پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برنامه ­ریزی شده بود تا زمینه ­های همکاری مشترک با طرف فرانسوی به بحث و گفتگو گذاشته شود. گفتنی است، مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم با مشارکت بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران (SCAC ) مجری برنامه پژوهشی جندی‌شاپور است. هدف این برنامه که از سال ۱۳۸۳ آغاز شده است، ارتقا و گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فنی پیشرفته میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه است.