برگزاری مراسم استقبال از نودانشجویان پردیس

مراسم استقبال از نو دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، روز پنجشنبه سی ام شهریورماه 96 در تالار حضرت امام خمینی(ره) برگزارشد. در این مراسم که با استقبال پر شور نو دانشجویان و تعدادی از خانواده های آنان و همچنین روسا و مسئولین دانشکده های پردیس برگزار شد، دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، موفقیت در قبولی و ورود نو دانشجویان را به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی تبریک گفتند و ابراز امیدواری کردند که نو دانشجویان با انرژی و انگیزه بیشتر سعی کنند تا در مسیر کسب علم و دانش، تحصیل و تذهیب موفق باشند. رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به قابلیت ها و پتانسیل های موجود در پردیس گفتند: وجود اساتید مجرب و صاحب نظر و همچنین امکانات و فضاهای آموزشی، رفاهی و ورزشی مناسب، همه در جهت رشد و تعالی علمی دانشجویان این دانشگاه بوده و امید است دانشجویان با استفاده و غنیمت شمردن این امکانات و قابلیت ها در مسیر موفقیت و اعتلای علمی خود و اهداف دانشگاه تهران قدم بگذارند. در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد موسوی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس نیز ضمن عرض خیر مقدم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به روزهای پر فضیلت ماه محرم و صفر اشاره کرده و همزمانی ورود نو دانشجویان و آغاز ماه محرم را نقطه قوتی برای برپایی عزاداری و سوگواری در پردیس خواندند. ایشان وجود بسترها و فعالیت های فرهنگی در قالب تشکل های دانشجویی را مناسب توصیف کرده و از برنامه ریزی های فرهنگی و مناسبتی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جهت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان خبر دادند. در ادامه مراسم، دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر مجتبی دلشاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس، ضمن تبریک و موفقیت  نو دانشجویان برای ورود و حضور آنان در پردیس، مطالب و راهنمایی های مفیدی را در خصوص اقدامات و فعالیت های حوزه های دانشجویی و فرهنگی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی بیان کردند. در ادامه مراسم، پنل تخصصی معرفی هیات رئیسه و تشکل های دانشجویی و فرهنگی و پرسش و پاسخ نودانشجویان با ریاست و هیات رئیسه پردیس برگزار شد و نودانشجویان سوالات و مسائل خود را مطرح و توسط اعضای هیات رئیسه پردیس راهنمایی شدند.