تقدیر از پنج استاد برگزیده پردیس همزمان با روز معلم

بمناسبت روز معلم، چهارمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران با موضوع تقدیر از اعضای هیأت علمی برگزیده آموزشی با حضور مهندس اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد. در این مراسم که دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، اعضای هیأت رئیسه و استادان و دانشجویان و مسئولان آموزشی دانشگاه حضور داشتند، دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران، با گرامیداشت یاد استاد مطهری آموزش را خمیرمایه، بستر و محور همه مأموریت‌های دانشگاه‌‌ها دانست و گفت: «دانشگاهی موفق است که بتواند معلمین موفقی در عرصه آموزش داشته باشد. موفقیت دانشگاه‌ها در حوزه علم و فناوری، کارآفرینی و اشتغال و در تمامی مأموریت‌های جدید منوط به داشتن بن‌مایه آموزش است».

در ادامه مراسم، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران نیز با گرامیداشت استاد مطهری و بزرگداشت مقام معلم، گفت: «محور اصلی فعالیت دانشگاه آموزش است و توجه به کیفیت آموزش از برنامه‌های محوری دانشگاه تهران است. وی تأکید کرد دانشگاه تهران برنامه‌های خود را در جهتی هدایت می‌کند که مطمئن شود آموزش تقویت می‌شود و استادان با این سیاست همراهی می‌کنند». در پایان این مراسم، معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه از ۴۹ استاد برگزیده و مدیر آموزشی نمونه دانشگاه تهران تقدیر کردند. از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی آقایان: دکترمحمد جعفری، دکتر خلیل طالبی جهرمی، دکتر لیلا تبریزی رائینی، دکتر حسین مبلی و دکتر علی اسدی در بین ۴۹ نفر استاد برگزیده دانشگاه تهران حضور داشتند . روابط عمومی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، این افتخار آفرینی را به منتخبین و به جامعه دانشگاهی پردیس تبریک می گوید.