تولید بیوسنسور بر پایه الکترود اکسیژن
عنوان طرح:
تولید بیوسنسور بر پایه الکترود اکسیژن کلارک برای سنجش سریع اجزاء غذایی و مخاطرات غذایی
(شامل باقی مانده مواد شوینده)
مجری طرح:
دکتر حسین کیانی
استادیار گروه آموزشی مهندسی علوم و صنایع غذایی
با توجه به مشکلات و بیماریهای ناشی از غذا، امروزه ایمنی غذایی از دغدغه های اصلی کشورهای دنیا و نهادهای بین المللی می باشد. ایمنی غذایی عبارتست از تولید غذای سالم برای افراد جامعه. یکی از مشکلات غذا استفاده از افزودنی ها و اجزاء غذایی غیر طبیعی می باشد. مشکل عمده دیگر ورود آلاینده ها و ترکیبات مضر به غذا است. تضمین سلامت غذا در این زمینه و سنجش اجزاء، افزودنی ها و آلاینده ها با سرعت بالا با استفاده از بیوسنسورها امکان پذیر است. هدف از این طرح تولید و ساختن مونوسنسور بر پایه الکترود اکسیژن کلارک برای تعیین متابولیسم ترکیبات مورد نظر می باشد. این طرحبه عنوان یک طرح دانش بنیان در راستای ایمنی غذایی کشور و در راستای توسعه دانش زیست فناوری و مهندسی صنایع غذایی و تجاری سازی یافته های علمی دانشگاهی انجام شده است.