جشن سالگرد تاسیس کانون های فرهنگی در پردیس

به همت کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی ودینی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، جشن بیستمین سالگرد تأسیس کانون‌های فرهنگی روز دوشنبه دوازدهم آذرماه 97 در تالار حضرت امام خمینی (ره) برگزارشد. در این مراسم که باحضور دکتر سید حسین گلدانساز ریاست پردیس ، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، دکتر مصطفی اویسی، معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس، حجت الاسلام و المسلمین مهدی هدایتی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر علی کشاورزی مسئول امور فرهنگی و فوق برنامه و سید علیمحمد سید میرزایی مسئول اداره روابط عمومی پردیس و جمعی از دانشجویان حضور داشتند، مهندس علیرضا محمدی، دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی گزارشی ازاهداف و برنامه های کانون های فرهنگی پردیس را ارائه نمودند. این مراسم با آیتم های شاد و با استقبال گرم دانشجویان برگزارشد. لازم به ذکر است که "جشن بیست سالگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران " ۱۹ تا ۲۱ آذرماه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.