جلسه هم اندیشی کارکنان پردیس با معاون اداری و مالی دانشگاه

جلسه هم اندیشی کارکنان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با حضور دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه تهران، دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس، دکتر رضا طلایی حسنلویی معاون اداری و مالی و با شرکت پرشور کارکنان پردیس، روز یکشنبه بیست و چهارم تیرماه 1397 در تالار دکتر مهدوی برگزار شد. در ابتدای جلسه، دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه تهران با اشاره به مسائل و مشکلات دانشگاه گفتند: هیات رئیسه دانشگاه و در راس آن رئیس دانشگاه تهران بیشترین دغدغه را در خصوص معیشت و رفاه کارکنان دانشگاه تهران دارند و بر همین اساس تلاش می کنیم تا آنجا که مقدور باشد از کارکنان دانشگاه حمایت کنیم. ایشان گستردگی بسیار زیاد دانشگاه تهران و در کنار آن کثرت تعداد کارکنان را متذکر شدند و گفتند: درصد بسیار زیاد بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق و دستمزد می شود و از انجا که خانواده دانشگاه تهران بسیار پراکنده و بزرگ است بارمالی بسیار زیادی را بدنبال دارد و بر همین اساس در دانشگاه تهران سعی شده است تا از استخدام و جذب نیرو فعلا جلوگیری شده و با بازنشسته شدن کارکنان در چند سال اخیر توازن نیرو و بودجه دانشگاه در حد قابل قبولی میسر شود. ایشان به برقراری و اختصاص سختی کار به کارکنانی که در شرایط نسبتا سختی فعالیت می کنند اشاره کرد و ابراز امیدواری کردند که بزودی دستور العمل اجرایی آن نهایی و ابلاغ گردد. دکتر سعید یزدانی معاون اداری و مالی دانشگاه در خصوص اختصاص پایه ترفیع برای کارکنان قراردادی از سال 96 را عنوان کردند و گفتند یکی از کارهایی که قول داده بودیم خوشبختانه به سرانجام رسید و اعطای پایه های ترفیع کارمندان قراردادی در سال 1396 تحقق پیدا کرد. دکتر یزدانی به بحث صرفه جویی در مصرف آب، برق، گاز اشاره کرده و گفتند: همه ما وظیفه داریم که مصرف انرژی را به حداقل برسانیم تا هم کمکی به حفظ و پایداری محیط زیست و انرژی داشته باشیم و هم اینکه از محل صرفه جویی در هزینه های موارد یاد شده بتوانیم منابع معیشت و رفاه کارکنان را تقویت کنیم. در ادامه جلسه کارکنان پردیس سوالات و مسائل خودشان را با معاون اداری و مالی دانشگاه و رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی مطرح و در میان گذاشتند.