دوچرخه سواری سه شنبه های بدون خودرو در پردیس

در صبحگاه روز سه شنبه نهم آبان ماه 96، همایش دوچرخه سواری دانشجویان و همکاران پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور دکتر سید حسین گلدانساز ریاست پردیس، دکتر مصطفی اویسی معاونت دانشجویی و فرهنگی،مهندس کمال قدردان رئیس اداره امور فرهنگی و فوق برنامه پردیس، مهندس رضا برزگرمسئول تربیت بدنی پردیس و دکتر امیر غفرانی مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز برگزار شد. در این همایش که با شرکت پرشور دانشگاهیان پردیس همراه بود، دوچرخه سواران با شعار سه شنبه های بدون خودرو با طی مسیرهایی از داخل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، میدان ساسانی، چهارراه هفت تیر و میدان توحیدکرج وارد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شده و برای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام بر سر مزار آنان حضور یافتند و با نثار فاتحه به آنان ادای احترام کردند. در ادامه مراسم به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی از طرف تربیت بدنی پردیس اهداء شد.