دیدار رئیس پردیس با رئیس شورای شهر و شهردار کرج

دکترعباس زارع رئیس شورای شهر، دکتر غدیر مهدوی عضو شورای شهر و دکتر علی اصغر کمالی زاده شهردار کلانشهر کرج روز چهارشنبه سی ام آبانماه 97 با دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس و تعدادی از اعضای هیات علمی پردیس دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس با اشاره به قدمت پردیس و وجود اساتید مجرب و صاحب نظر در حوزه محیط زیست و خدمات شهری و سیما، منظر و فضای سبز خاطر نشان کردند این پردیس آمادگی دارد تا در زمینه حل مشکلات شهری در کنار مسئولین کلانشهر کرج باشد. دکتر گلدانساز ایجاد دفتر مشترک همکاری های فی مابین شهرداری کرج و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را ضروری دانسته و بر اهمیت همکاری های مشترک تاکید کردند. در این دیدار شهردار و رئیس شورای شهر کرج هم وجود پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را در شهر کرج مغتنم شمردند و پردیس را از نظر فضای علمی و پژوهشی برای کلانشهر کرج یک فرصت خواندند و ابراز امیدواری کردند با ایجاد پل های ارتباطی و همکاری مشترک بیشتر می توان دستاوردهای خیلی خوبی برای شهر کرج بدست آورد. استفاده ازدانش علمی اساتید پردیس و همچنین همسو قرار دادن پایان نامه های دانشجویان رشته های مرتبط  با مسایل و مشکلات شهر کرج مورد تاکید قرار گرفت.