دیدار ریاست پردیس با مدیر کل صدا و سیمای البرز

همزمان با هفدهم مرداد و روز خبرنگار، دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با مهندس علی رامک مدیرکل صدا و سیمای استان البرز دیدار و گفتگو کردند. رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در این دیدار ضمن تبریک روز خبرنگار به همکاران صدا و سیما، به رسالت ترویج، انعکاس و اطلاع رسانی صدا و سیما اشاره کرده و گفتند: ترویج دستاوردهای علمی و پژوهشی و معرفی این دستاوردها برای جامعه مهمترین خواسته ماست. دکتر سید حسین گلدانساز با یادآوری پیشینه و قدمت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، به مشاهیر بنام علمی و پژوهشی این پردیس اشاره کرده و گفتند: صدا و سیمای البرز می تواند معرفی مشاهیرکرج را از این دانشگاه شروع کند. رئیس پردیس پتانسیل ها و توانایی های علمی اساتید و دانشجویان پردیس را بسیار مهم برشمردند و ابراز امیدواری کردند که ترویج، هویت بخشی و آگاه سازی مردم استان البرز از توانایی ها و دستاوردهای علمی این مجموعه که بعنوان کهن ترین مرکز آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی کشور از آن یاد می شود، رسالت بزرگی است که صدا و سیمای البرز در شگل گیری آن نقش کلیدی می تواند داشته باشد.  در این دیدار علی رامک مدیرکل صدا و سیمای البرز گفت: ارتباط و تعامل نزدیک با مجموعه های مختلف و همفکری با بخشهای علمی و پژوهشی کمک شایانی در بالا بردن محتوای برنامه های ساخته شده در صدا و سیما خواهد کرد . وی با تاکید بر گسترش این تعامل افزود حضور کارشناسان علمی و استفاده و مشاوره از نظرات علمی در ساخت برنامه ها، بسیار مهم است .علی رامک با قدردانی از تعامل خوب پردیس با صدا و سیمای استان افزود پردیس کشاورزی و منابع طبیعی یکی از افتخارات استان  البرزاست که در بحث هویت دهی به استان تاثیرگذار بوده است .

در پایان این دیدار، مدیرکل صدا وسیما و هیات همراه از بخش های مختلف این پردیس بازدید کردند.