زمان برگزاری و نکات مهم مرحله دوم (مصاحبه) آزمون دکتری سال تحصیلی 98 - 1397

زمان برگزاری و نکات مهم مرحله دوم (مصاحبه) آزمون دکتری سال تحصیلی 98 - 1397

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین محترم دوره دکتری تخصصی Ph.D سال تحصیلی 98 - 1397 که در مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده اند می رساند جدول زمانبندی ارزیابی تخصصی و نکات مهم برگزاری مرحله دوم آزمون دکتری به شرح ذیل اعلام می گردد.

• ثبت نام داوطلبین جهت مصاحبه / ارزیابی تخصصی از تاریخ 12 / 3/ 97 لغایت 30 / 3/ 97 از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه به آدرس admission.ut.ac.ir  صورت می پذیرد.
  • مصاحبه و آزمون کتبی از داوطلبین روزانه/ نوبت دوم با آزمون/ بدون آزمون/ مربیان/ استعدادهای درخشان، به صورت همزمان درتاریخ های 9 / 4 / 97 و 10 / 4 / 97 و 11 / 4 / 97 در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می گردد.
  •   انجام مصاحبه صرفا از افرادیکه در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران ثبت کرده و هزینه مصاحبه را به صورت الکترونیکی پرداخت و تائیده آن را دریافت نموده اند صورت می گیرد.
  • امتیازدهی به داوطلبین براساس مدارک بارگذاری شده در سامانه انجام می گیرد و به مدارکی که خارج از سامانه و به صورت دستی ارائه شود ترتیب اثر داده نمی شود.
  • هنگام مراجعه داوطلبین به پردیس همراه داشتن و ارائه اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه جامع آموزش به مسئولین ذیربط الزامی است.

مدارک مورد نیاز

- بارگذاری کلیه مدارک آموزشی شامل مدرک دیپلم؛ کارشناسی و کارشناسی ارشد.

- تکمیل دقیق فرم C.V و بارگذاری دقیق آن در سامانه جامع آموزشی

- پرداخت هزینه آزمون و دریافت کد رهگیری بانک.

- بارگذاری کلیه مدارک پژوهشی

- بارگذاری مدرک زبان عمومی

- بارگذاری عکس و مدارک شناسایی

- دریافت گواهی ثبت نام از سامانه جامع آموزشی

تبصره: مدارک تحصیلی مقاطع لیسانس و فوق لیسانس که صرفاً ارزش استخدامی دارد، مورد پذیرش نمی باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه های آموزشی مربوطه تماس حاصل فرمایید: دفترچه تلفن

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران