سمینار آموزشی مدیریت کاهش ریسک زلزله برگزارشد

سمینار آموزشی مدیریت کاهش ریسک زلزله با استقبال پر شور دانشگاهیان و با تحلیل و بررسی دکتر مهدی زارع مدیر گروه زلزله شناسی مهندسی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله، روز چهارشنبه بیست و پنجم بهمن ماه 96 در تالار امام خمینی(ره)پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد. در این سمینار که با همکاری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و با حمایت جمعیت هلال احمر، شهرداری، اداره کل مدیریت بحران کلانشهر کرج برگزارشد، دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس، با اشاره به قدمت و جایگاه این پردیس، مختصری از تاریخچه و توانمندی های علمی و اجرایی کهن ترین مرکز آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی کشور را ارائه نمودند. دکتر گلدانساز ابراز امیدواری کردند با توجه به زیرساخت های موجود در این مرکز علمی، شاهد همکاری های بیشتر با نهادهای مختلف استان باشیم. در این مراسم سید فتح اله هاشم نژاد سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان کرج هم در سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از همکاری خوب پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در برگزاری این سمینار، هدف از برنامه ریزی این سمینار را آموزش و ارتقاء سطح دانش شرکت کنندگان و داوطلبان و همچنین آشنایی با اطلاعات روز مباحث زلزله و کمک به مدیریت زلزله بیان کردند. در ادامه این مراسم، دکتر مهدی زارع در خصوص لرزه خیزی استان البرز و ارزیابی مدیریت کاهش ریسک زلزله در دو کارگاه آموزشی به تحلیل مباحث مرتبط پرداختند.