مراسم افتتاحیه مسابقات قهرماتی دانشجویان پسر دانشگاهها در پردیس

مراسم افتتاحیه مسابقات قهرماتی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، عصر روز پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت 96 به میزبانی دانشگاه تهران در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد. دکتر سید حسین گلدانساز ریاست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ضمن خیر مقدم حضور میهمانان، مدعوین و تیم های شرکت کننده، آرزوی سلامتی و موفقیت برای شرکت کنندگان در این مسابقات را از خداوند منان خواستار شدند و اظهار اطمینان کردند که پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ، بعنوان کهن ترین مرکز آموزش عالی کشاورزی و منابع طبیعی کشور، تمام تلاش و توان خود را جهت بهتر برگزار شدن این مسابقات به کار خواهد گرفت و ابراز امیدواری کردند که پردیس میزبان خوبی برای این دوره از مسابقات باشد. در ادامه دکتر سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، دکتر پور کیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و دکتر غفرانی رئیس اداره ورزش و جوانان استان البرز در این مراسم سخنرانی کردند. مراسم رژه تیمهای شرکت کننده با اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط فرزند شهید مدافع حرم، شهید محمود نریمانی آغاز شد و تیم ها از روبروی جایگاه عبور کردند. لازم به ذکر است مسابقات قهرماتی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، با شرکت 24 تیم از دانشگاه های سراسر کشور از روز سیزدهم لغایت بیست و دوم اردیبهشت ماه 1396 و در قالب هشت گروه سه تیمی به رقابت می پردازند.