مسابقات کتبی چهارمین جشنواره قرآن و عترت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی

تذکرات مهم:

الف) برای دریافت منابع آزمون ها علاوه بر سایت پردیس، می توانید به آدرس تلگرامی @quranutcan  مراجعه فرمایید.

ب) هر شرکت کننده فقط می تواند در یکی از سری های الف یا ب رشته موردنظر شرکت کند (حداکثر دو رشته). رشته های امتحانی شامل: سیره شهدا، احکام، تفسیر قرآن، نهج البلاغه و تدبر در قرآن است.

ج)  هر شرکت کننده فقط باید از یک طریق آزمون بدهد. شرکت در دو یا سه روش آزمونی موجب حذف داوطلب از روند مسابقات خواهد شد. 1- دستی (از طریق کاغذی) 2- از طریق تلگرام 3- از طریق سایت پردیس(اینترنتی).در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 09125678461 آقای مهندس زارع تماس بگیرید.

د) هر یک از شرکت کنندگان در بخش کتبی(در صورتی که در سایر بخش های جشنواره شرکت نکند) می تواند در دو رشته کتبی نماید. به شرطی که رشته آشنایی با سیره شهدا رشته دوم باشد.

و) دارندگان رتبه‌های اول جشنواره‌های قبلی در بخش کتبی باید لزوماً در رشته دیگری شرکت نمایند.

ه) اسامی نفرات برتر، تاریخ دقیق مراسم اختتامیه و اردوی مشهد مقدس، از طریق تلگرام ،کانال و یا گروه های دارالقرآن اطلاع رسانی خواهد شد.

ی) مراسم اختتامیه جشنواره ان شاءاله در یکی از روزهای یکشنبه 9 اردیبهشت یا دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 از ساعت 15:30 در محل تالار مهدوی برگزار خواهد شد.

توجه توجه: برای شرکت در مسابقه لازم است ابتدا از سرصفحه لینک ورود را انتخاب کرده و نام کاربری و کلمه عبور سامانه احراز هویت خود را وارد نمایید.

رشته امتحانی

سوالات

انتخاب از یک سری (الف یا ب) مجاز است

منابع امتحانی
سیره شهدا سری الف سری ب دریافت فایل
احکام سری الف سری ب دریافت فایل
تفسیر قرآن سری الف سری ب دریافت منبع
نهج البلاغه سری الف سری ب دریافت منبع
تدبر در قرآن سری الف سری ب جهت دریافت کتاب با قیمت 15000 تومان به دفتر خواهران بسیج دانشجویی مراجعه فرمایید.

تذکر ضروری: آخرین فرصت برای شرکت در آزمون های الکترونیک روز چهارشنبه 9 اسفند می باشد.

دارالقرآن الکریم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران