میزگرد معرفی نهادهای حامی پژوهش و تبادلات علمی آلمان

پیرو جلسات پیشین برگزارشده درخصوص معرفی نهادهای حامی پژوهش و تبادلات علمی آلمان، میزگردی با حضور نمایندگان موسسات German Federal Ministry of Education and Research ، German Research Foundation ، German Aerospace Center ، Volkswagen و German Academic Exchange Service ، جهت بررسی و ارائه راه‌کارهای علمی بهره‌برداری از فرصت‌های موجود و بررسی چالش‌های احتمالی در تاریخ ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه تهران و مشارکت کنسرسیوم پنج دانشگاه (صنعتی امیرکبیر، تهران، صنعتی شریف، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد گردید.اساتید و پژوهشگران پسادکتری محترم علاقه مند به حضور در این کارگاه آموزشی مراتب حضور خود را تا تاریخ ۰۷/‏۰۶/‏۹۷‬ از طریق ایمیل دفتر معاونت بین الملل (international@ut.ac.ir) یا لینک ثبت نامی که متعاقباً در سایت دانشگاه تهران درج خواهد شد اعلام نمایند.