نشست خانواده و دانشگاه برگزار شد

در بیست و نهمین روز از شهریورماه 96 و در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، نشست خانواده و دانشگاه با حضور خانواده های نو دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد. در این نشست دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی ضمن عرض خیرمقدم و تبریک قبولی و ورود نو دانشجویان به رشته های کشاورزی و منابع طبیعی، از خانواده های نو دانشجویان حاضر در جلسه هم قدردانی کردند. رئیس پردیس با اشاره به ارتباط خانواده ها و دانشگاه، این ارتباط را بسیارمهم بر شمردند و گفتند: در مسیر موفقیت و اعتلای علمی دانشجویان، وجود پل ارتباطی بین خانواده، دانشجو و دانشگاه بسیار حائز اهمیت است و اطلاع و آگاهی خانواده ها از وضعیت تحصیلی دانشجویان تاثیر بسزایی در موفقیت فرزندان آنها خواهد داشت. دکتر گلدانساز با اشاره به اهداف برنامه سوم توسعه دانشگاه تهران، ابراز امیدواری کردند که برنامه ریزی ها در دانشگاه تهران طوری انجام شده است که فارغ التحصیلان بتوانند کارآفرینی ،ایجاد شغل و کسب کار و همچنین مرتفع نمودن مشکلات جامعه، موفق و سرآمد باشند. این نشست با برگزاری پنل تخصصی دفتر مشاوره تحصیلی به اتمام رسید.