نشست هم‌اندیشی رابطین خبر واحدهای دانشگاه تهران

دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور رئیس و مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در نشست هم اندیشی رابطین خبر واحدهای دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت آموزش شغلی گفت: «در سال گذشته کارگاه‌های آموزشی ویژه رابطین خبری برگزار شد که محصول این سیاست و تصمیم در جهت توانمندسازی رابطین خبری قابل مشاهده و بازتاب آن در کار اطلاع‌رسانی دانشگاه مشخص است».

وی افزود: «از ابتدای مدیریت جدید دانشگاه به دنبال افراد متخصص و کار دقیق و تخصصی در این حوزه بوده‌ایم. که محصول این فعالیت‌ها این بود که سال گذشته دانشگاه تهران توانست در وبومتریک بالاترین رتبه را به‌دست آورد».مشاور رئیس دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه ما باید سعی و تلاشمان در جهت حفظ این جایگاه باشد و بتوانیم آن را در سطح جهانی ارتقا دهیم، گفت: «لازمه حفظ جایگاه این است که درجه اول وظایف خود را بشناسیم و به درستی انجام دهیم. در همین حوزه برخی از واحدهای دانشگاه به‌طور جدی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند و ما شاهد رشد این فعالیت‌ها در ارزیابی‌های مکرر بوده‌ایم. از طرف دیگر این گونه کارگاه‌ها و برنامه‌ها را که به صورت تخصصی و فنی برگزار می‌شود ادامه خواهیم داد تا رابطین خبر مهارت و توانایی لازم را به‌دست آورند». در ابتدای این نشست، دکتر سید مهدی شریفی، استادیار مدیریت رسانه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، با اشاره به اهمیت روابط عمومی در دانشگاه گفت: «روابط عمومی نزدیک‌ترین بخش به ریاست دانشکده‌هاست و باید در اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی یار و کمک رئیس و مدیر هر واحد باشد». وی افزود: «سپردن پست روابط عمومی به افراد کم‌تجربه و کم‌توان به وجهه سازمان لطمه خواهد زد زیرا هدف نهایی هر سازمانی ایجاد و ارتقای امید در جامعه است که این کار نیازمند توانایی بالا و هوشمندی خاصی است و باید به افراد زبده و توانا سپرده شود». در ادامه جلسه، پرسش و پاسخ رابطین خبر با معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران برگزار شد.

در پایان از رابطین خبر برگزیده سال ۱۳۹۶ تقدیر به عمل آمد و مهندس اکبرفضل الهی، از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی؛ خانم فرین روحانیان، از معاونت فرهنگی؛ خانم مریم وفایی، از دانشکده ادبیات و علوم انسانی؛ خانم مرضیه خانزاده، از پارک علم و فناوری و خانم مریم احمدی، از دانشکده مطالعات جهان به‌عنوان رابطین خبری برگزیده معرفی شدند.