نشست هم اندیشی هیات رئیسه پردیس با دانشجویان

نشست هم اندیشی هیات رئیسه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با دانشجویان، روز یکشنبه بیست و یکم آبانماه 96 در تالار همایش های شهدای پردیس برگزارشد. در این نشست دانشجویان مسایل، مشکلات و چالش های آموزشی و رفاهی و معیشتی را با هیات رئیسه پردیس در میان گذاشتند. دکتر سید حسین گلدانساز رییس پردیس در ابتدای جلسه با تشکر از حضور دانشجویان و پیگیری مطالبات آنان، از برگزاری چنین نشست هایی ابراز استقبال کردند. در ادامه جلسه، معاونت های پردیس جهت پاسخگویی به سوالات دانشجویان در جایگاه قرار گرفتند و پاسخگوی مسائل و مشکلات دانشجویان شدند.

لازم به ذکر است جلسه دوم هم اندیشی و پرسش و پاسخ دانشجویان، ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با ریاست و هیات رئیسه پردیس روز سه شنبه سی ام آبانماه از ساعت 15:30 لغایت 17 در تالار همایش های شهدای پردیس برگزار خواهد شد.