همایش دوچرخه سواری به میزبانی پردیس

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی روز سه شنبه پانزدهم آبان ماه97، در هوایی مملو از قطرات ریز باران، صبحی با نشاط،مفرح و ورزشی را تجربه کرد. در این روز بانشاط، همایش دوچرخه سواری با شعار سه شنبه های بدون خودرو استان البرز به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس و با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان البرز برگزار شد. در این همایش که با شرکت پرشور دانشگاهیان پردیس همراه بود، دوچرخه سواران با شعار سه شنبه های بدون خودرو با طی مسیرهایی از داخل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، چهارراه مصباح، چهارراه هفت تیر و میدان توحیدکرج وارد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی شده و با حضور در مزار شهدای گمنام پردیس و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، شادی و نشاط این برنامه را تقدیم آن بزرگواران کردند. در ادامه مراسم به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی از طرف تربیت بدنی پردیس اهداء شد.