پیاده روی همگانی به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی

پیاده روی همگانی به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی در صبح روز سه شنبه ۹۴/۱۲/۱۸ به همت انجمن علمی دانشجویی محیط زیست و تربیت بدنی پردیس برگزار گردید. این مراسم که با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی پردیس برگزار گردید، شرکت کنندگان پس از پیاده روی، در جوار مزار مطهر شهدای گمنام پردیس جهت ذکر فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای بزرگوار حضور یافتند. در این مراسم پس از پذیرایی حضار، به منظور تشویق و ترغیب به امر ورزش به قید قرعه به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان هدایایی از طرف تربیت بدنی تقدیم شد. درحاشیه این مراسم دکتر سلاجقه ریاست پردیس کشاورزی و منابع طبیعی،  دکتر اعتماد عضو محترم هیئت علمی گروه جنگلداری و اقتصاد جنگل دانشکده منابع طبیعی در خصوص هفته منابع طبیعی و ضرورت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی کشور نکاتی را برای شرکت کنندگان بازگو نمودند.