آئین ورود نو دانشجویان مقطع کارشناسی به دانشگاه

به استحضار می‌رساند: آئین ورود نو دانشجویان (دانشجویان ورودی مهرماه 1396) مقطع کارشناسی به دانشگاه تهران، روز چهارشنبه، ۲۹/‏۰۶/‏۱۳۹۶ از ساعت ۹ تا ۱۱ در محل پردیس مرکزی دانشگاه (خیابان انقلاب، مصلی نماز جمعه) برگزار خواهد شد. همزمان برنامه‌ای نیز برای والدین نو دانشجویان در سالنهای مختلف دانشگاه برگزار می شود که برای والدین دانشجویان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، در سالن فردوسی دانشکده ادبیات در پردیس مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد گردید. در ساعت 11 ، پس از این برنامه‌ها، نو دانشجویان برای اقامه نماز، صرف ناهار و ثبت نام آموزشی (حضوری) توسط اتوبوسهایی که از قبل تدارک دیده شده، به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در کرج انتقال داده خواهند شد. دانشجویان ساکن تهران می توانند پس از پایان برنامه ها در ساعت 11، به منزل بروند و صبح پنجشنبه 1396/06/30 ساعت 8 و نیم صبح در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی (در کرج) حضور یابند تا در مراسم مخصوص این دانشجویان شرکت کنند و سپس مراحل ثبت نام حضوری را طی نمایند. (مراسم روز پنجشنبه 1396/06/30 در تالار امام خمینی برگزار می شود که حضور کلیه دانشجویان جدید، در این مراسم الزامی می باشد).