دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

دومین رئیس خود را شناخت.

دکتر سید محمد باقر حسینی عضو هیات علمی دانشگاه تهران

به عنوان دومین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز معرفی شد.

دکتر حسینی عضو هیات علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان دومین سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز در واپسین روز های کاری اسفند انتخاب شد. وی که از عناصر فعال در فعالیت های اسلامی در اروپا و به ویژه ایتالیا در دهه 60  بوده و متولد 1338 قم می باشد، دارای فوق لیسانس از دانشگاه پروجا ایتالیا و درجه دکتری اکولوژی از دانشگاه تهران و دانشیار دانشگاه تهران است.

در ساعت 30/08 صبح روز بیست و هفتم اسفند ماه در میدان هلال احمر خیابان نارون در محل دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان البرز شاهد برگزاری مراسم تودیع رئیس قبلی و معارفه رئیس جدید این دانشگاه بودیم.

در این مراسم که با حضوردکتر حاجیلو معاون پشتیبانی دانشگاه، دکتر منوچهر گرجی رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، حجت السلام و والمسلمین مرتضی عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پردیس و برخی ازاعضای هیات رئیسه و تعدادی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربدری استان البرز وپردیس کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران همراه بود،  دکتر همایون روحیان رئیس قبلی دانشگاه ضمن طلب حلالیت از همکاران، با فروتنی اظهار داشت که موردی برای گزارش به نظرم نمی رسد و از خدا برای همه آرزوی موفقیت می نمایم.

دکتر همایون روحیان، اولین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

دکتر حسینی عملگرایی را جزو وظایف دانشگاه علمی کاربردی دانست و گفت: امیدوارم با کمک همه دوستان و مقامات، در استان نوپا و جوان البرز  که مراکز صنعتی زیادی وجود دارد، بتوانیم مشکلات این بخش ها در حوزه تامین نیروی ماهر را مرتفع نماییم و ارتباط منطقی بین صنعت و دانشگاه را محقق سازیم.

دکتر سید محمد باقر حسینی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

وی در ادامه به لزوم بومی سازی تحقیق در سطح استان  و کمک به توسعه پایدار اشاره نموده و گفت: در حوزه کشاورزی که بنده درس کشاورزی پایدار را نیز تدریس     می نمایم  پایداری تولید و تولید پایدار وابسته به دو نهاد علم- دانشگاه و عمل است که باید نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی را در آن جستجو و تعیین نماییم.اولین گام برای برون رفت از برخی چالش های حوزه پایداری تولید، توجه به مسئله آمایش سرزمین و تدوین برنامه بر اساس کمبود ها و نقشه جامع علمی کشور است.

دکتر حسینی با اشاره به فدا شدن کیفیت به کمیت در حوزه دانشگاه علمی کاربردی تاکید کردند: ضروری است تا توسعه دانشگاه در ابعاد مختلف، "متوازن، آکادمیک و آموزش و پژوهش محور" توسعه یابد و از افراط و تفریط در دو بخش کمی و کیفی پرهیز شود.

در این مراسم دکتر منوچهر گرجی ضمن تبریک انتصاب دکتر حسینی به عنوان مسئول دانشگاه علمی کاربردی البرز، گفت: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در خصوص ایجاد دوره های مهارت پروری در بخش کشاورزی و منابع طبیعی آماده هر گونه همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

در پایان مراسم، هر یک از احکام قرائت گردید.

شایان ذکر است که دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز از خرداد ماه سال گذشته تاسیس گردید و در حال حاضر دارای بیش از 17 شعبه در سطح استان و حدود بیست هزار دانشجو است.

واحد خبر اداره روابط عمومی ضمن تبریک این مسئولیت خطیر و مهم به آقای دکتر حسینی، از خداوند توفیق روز افزون ایشان و همه همکاران دانشگاهی را مسئلت می نماید. و من الله التوفیق.

واحد خبر اداره روابط عمومی پردیس کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران

پیغام تبریک رئیس دانشگاه تهران به رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز