اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

زهرا امام جمعه

زهرا امام جمعه

زهرا امام جمعه    (EN Page)

استاد
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

                            صفحه خانه (Home Page)

کتب ترجمه



کتب تالیفی



مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
جناب احسان مقایسه کیفیتی روغن کانولای استحصالی با دی اکسید کربن فوق بحرانی و هگزان کارشناسی ارشد
نیما آذرخش اثر استفاده از فرایند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد(French Fries) کارشناسی ارشد دانلود 1380
حسین ایزدی استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/29
سمانه آزموده بهینه سازی خصوصیات کیفی آب زرشک حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/25
رسول اسدزاده بررسی اثر روش‌های مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنی کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/25
کریمی روش اسماعیل بهینه سازی تولید پودر آب آلبالو به روش پاششی با استفاده از مدل های شبکه های عصبی و انفیس کارشناسی ارشد
میرزایی قلعه اسماعیل مدل سازی سینتیک خشک شدن لایه نازک سه رقم زردآلو کارشناسی ارشد
مددلو اشکان بهبود ساختاره ویژگی‌های رفتارشناختی و کارکردی پنیر سفید ایرانی کم چرب کارشناسی ارشد
مددلو اشکان تولید اولتراسونیک پپتیدهای زیست فعال از کازئین با استفاده از نانوکره های آنزیمی پارامغناطیسی
عباسی اعظم بررسی تولید نانوذرات از پروتئین آب پنیر (whey) و امکان استفاده از آن در مدلهای غذایی به عنوان عامل بافت دهنده
خسرونیا افسانه Effects of different extraction methods on the antioxidant and antibacterial properties of extracts obtained from Ziziphus Jujube fruit کارشناسی ارشد
کاظم افشاری اقدم بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی گیاه بادرشبو استخراج شده با سه حلال آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد دانلود 1391/11/06
محمد اکرامی بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی ثعلب حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد دانلود 1392/4/29
لشکری الهام بررسـی اثـر بسته بندی تحت شرایط اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر زمان ماندگاری انار و تعیین شرایط بهینه بسته بندی کارشناسی ارشد
مجتبی ایماندار بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی بیدمشک استخراج شده با سه حلال : آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد دانلود 1391/11/06
ضیایی فر امان محمد بررسی میزان نفوذ روغن در حین سرخ کردن سیب زمینی کارشناسی ارشد
زهرا امیرشقاقی بررسی روابط متقابل بسته بندی پلی استایرن و پنیر خامه‌ای در طول زمان نگهداری کارشناسی ارشد دانلود 1387/06/27
فاطمه آمیغی بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پنیر پاد فشار خون تغییر یافته با آنزیم کارشناسی ارشد دانلود 1390/04/15
مهرناز امینی فر بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پنیر لیقوان شبیه سازی شده بر اساس برهمکنش های آروما-پروتئین-پلی ساکارید دکتری دانلود 1390/02/19
مهرناز امینی‌فر تأثیر انواع هیدروکلوئیدها و غلظت یونی بر پایداری نوشیدنیهای لبنی تخمیری کارشناسی ارشد دانلود 1385
صدیقی پاشاکی آمنه خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه بی دانه و بررسی اثر فرآیند بر ماندگاری پودر حاصله کارشناسی ارشد
عبدالرضا ایوبی نجف آبادی مطالعه تولید پوشش و فیلم‌های خوراکی برپایه صمغ درخت گیلاس و تاثیر نانو ذرات بر خواص مکانیکی آن کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/26
قنبرزاده بابک بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی فیلم های زئینی
عاطفه بابکی Microwave-Assisted Fluidized Bed Drying of Cuminum cyminum. L and Study of its Effect on Essential Oils کارشناسی ارشد دانلود 1395/6/23
شکوفه برازنده بهینه سازی خصوصیات کیفی آب آلبالو حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/25
عاطفه برومند کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی پلیمر زیستی سلولز استات برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز دکتری دانلود 1393/06/24
علاء الدینی بهزاد بررسی و بهبود فرمولاسیون خشک کردن کیوی بروش اسمز کارشناسی ارشد
هما بهمدی Formulation Optimization of Medical Foods with Desired Quality Attributes based on Yogurt Using Genetic Algorithm دکتری دانلود 1395/6/24
نیک مرام پرنگ اثر روش های حرارتی روی ویژگی های کیفی عضله راسته (Longissimus.dorsi) شتر یک کوهانه کارشناسی ارشد
میلاد پرو تأثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست کارشناسی ارشد دانلود 1392/4/22
اسدی پروین بررسی فرآیند تقطیر اسمزی در تغلیظ آب گریپ فروت کارشناسی ارشد
پیمان پروینزاد تاثیر اولتراسوند بر غیرفعال سازی لاکتوباسیلوس دلبروکی و اسینتوباکتر در آب انار رشته صنایع غذایی- بیوتکنولوژی غذایی پردیس بین المللی ارس کارشناسی ارشد دانلود 1392/06/22
پروینزاد پیمان تاثیر اولتراسوند بر غیرفعال سازی لاکتوباسیلوس دلبروکی و اسینتوباکتر در آب انار رشته صنایع غذایی- بیوتکنولوژی غذایی پردیس بین المللی ارس کارشناسی ارشد
سارا تربتی فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/30
کفیلی تیوا شناسایی و بررسی تنوع ژنتیکی(RAPD-PCR)، جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان و ارزیابی خواص تکنولوژیکی آنها به ‌عنوان کشت‌های آغازگر
کفیلی تیوا گزارش کامل طرح شناسائی نقاط بحرانی به منظور پیاده نمودن سیستم HACCP در خط کشتار گاوی کارشناسی ارشد
صدیقه توسلی بررسی خواص آنتی‏اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس رزماری در نوشابه لیمویی کارشناسی ارشد دانلود 1388/11/07
اکبری جابر بررسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند سیب و انگور با بکار گیری قند مایع خرما کارشناسی ارشد
محمدزاده میلانی جعفر بررسی خواص رئولوژیکی و کاری صمغ باریجه کارشناسی ارشد
دهقان نیا جلال بررسی تلفیق فرایند اسمز و Coating در خشک کردن سیب کارشناسی ارشد
کامبیز جهان بین استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکاریدهای محلول در آب حاصل از ریشة گیاه چوبک تماشایی دکتری دانلود 1390/04/08
کامبیز جهان بین بررسی برهم کنش بین ماده غذایی و بسته بندی آلومینیوم استرال در طول مدت نگهداری دکتری دانلود 1385
عباسی حبیب اله تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و افزودن کنسانتره پروتئین های آب پنیر به منظور بهبود ویژگی های رئولوژیکی, ریز ساختاری و حسی ماست set با چربی کاهش یافته کارشناسی ارشد
روح اله حیدری optimization of spray drying process of encapsulated Elaeagnus angustifolia kernel oil کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/29
جودکی حسن بررسی عوامل موثر بر پایداری نوشیدنی تخمیری لبنی(دوغ) و افزایش ماندگاری آن
رضاقلی چمسورک حسن فرمولاسیون و بهینه سازی فرآیند خشک کن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی کارشناسی ارشد
نجفی زیناب حسن بررسی امکان جایگزینی شکر با قند مایع خرما در تولید کیک و کلوچه کارشناسی ارشد
ایزدی حسین استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر کارشناسی ارشد
کزازی حسین استخراج اسانسهای گیاهی با استفاده از سیال فوق بحرانی گازکربنیک کارشناسی ارشد
میرسعیدقاضی حسین مدلسازی ریاضی جریان آب انار در سیستمهای غشائی
میرسعید قاضی حسین بررسی عوامل موثر در جذب مواد طعمی در سیستمهای مدلی نوشابه های پرتقالی توسط لاک قوطی نوشابه (اثر زمان و دما) کارشناسی ارشد
هادی نژاد ماکرانی حسین بررسی تأثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و شاخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشت کارشناسی ارشد
سید محمد هاشم حسینی نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند آب‌گریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین و پلیساکاریدها کارشناسی ارشد دانلود 1392/6/20
فلیحه حسن حسین Production and Formulation of a New Low- fat Fermented Functional Camel Meat Sausage by Lactobacillus casei, L. paracasei and L. rhamnsus دکتری دانلود 1396/12/21
مریم حقیقی طراحی و تولید پکتونانولیپوزوم های حامل ترکیبات پلی فنولی به روش حرارت دهی بهبود یافته و ارزیابی مشخصات سامانه های تولید شده دکتری دانلود 1396/11/28
نسرین حقیقی نیا بررسی و امکان تولید پنیر اولترافیلتر کم چرب، با بکارگیری جایگزین‌های چربی کارشناسی ارشد دانلود 1393/11/17
کریمیان حمیده بررسی تأثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی کارشناسی ارشد
فرامز خدائیان چگنی بررسی سینتیک رشد و تولید کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzla natronolimnaea در سیستم های Batch دکتری دانلود 1385
سعید داداشی اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های تولید شده از پلی لاکتیک اسید (PLA) کارشناسی ارشد دانلود 1390/07/23
جلال دهقان نیا بررسی تلفیق فرایند اسمز و Coating در خشک کردن سیب کارشناسی ارشد دانلود 1381
رفیعی رزا تاثیر هیدروکلوئیدها بر کیفیت پنیر موزارلای کم چرب کارشناسی ارشد
اسدزاده رسول بررسی اثر روش‌های مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنی کارشناسی ارشد
زارع دار رضا بررسی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی بر پایه تخم مرو (Saliva macrosiphon )حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
سامنی رضا مدل‌سازی فرآیند استخراج پلی‌فنل‌های موجود در پوست انار و خالص‌سازی الاجی‌تانن‌های آن کارشناسی ارشد
عاطفه رضایی 510تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/18
سمیه رهایی بررسی قدرت افلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته کارشناسی ارشد دانلود 1387/04/12
سیامک رهبری بررسی امکان تولید ماست غنی شده فراسودمند پروبیوتیک با بکارگیری آلوئه ورا کارشناسی ارشد دانلود 1392/06/22
حیدری روح اله optimization of spray drying process of encapsulated Elaeagnus angustifolia kernel oil کارشناسی ارشد
صادقی روح اله تولید نانوذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده از این نانوذرات در نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند
صادقی روح اله فیلتراسیون و رنگبری شربت گلوگز با استفاده از تکنولوژی غشایی کارشناسی ارشد
موسوی زینب السادات تولید نوشیدنی سلامت بر پایه آب انار کارشناسی ارشد
امیرشقاقی زهرا بررسی روابط متقابل بسته بندی پلی استایرن و پنیر خامه‌ای در طول زمان نگهداری کارشناسی ارشد
مهدیزاده برزکی زهرا مدل سازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل
لاجوردی ژاله سادات امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β-گلوکان جو دوسر کارشناسی ارشد
تربتی سارا فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد
عباسی راد سارا بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
مریم سالک نجات بهینه‏سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین‏های ب کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/25
رهبری سیامک بررسی امکان تولید ماست غنی شده فراسودمند پروبیوتیک با بکارگیری آلوئه ورا کارشناسی ارشد
رضا سامنی مدل‌سازی فرآیند استخراج پلی‌فنل‌های موجود در پوست انار و خالص‌سازی الاجی‌تانن‌های آن کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/20
حسینی سید محمد هاشم نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند آب‌گریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین و پلیساکاریدها کارشناسی ارشد
تهموزی دیده بان سعید طراحی فرمولاسیون سوسیس هات‏داگ و فرانکفورتر فاقد نیتریت و بررسی خواص ضد‏ بوتولینال، آنتی اکسیدانی و حسی آن
داداشی سعید اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های تولید شده از پلی لاکتیک اسید (PLA) کارشناسی ارشد
تقدمی صابری سعیده توسعه و ارزیابی یک سامانه هوشمند مبتنی بر ماشین بینایی به منظور تعیین رسیدگی و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی گیلاس و آلبالو کارشناسی ارشد
مریم سلامی تعیین ضریب نفوذپذیری PET نسبت به مواد معطر نوشابه کارشناسی ارشد دانلود 1383
صابر سلگی مدل‌سازی رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذرات پروتئین آب‌پنیر کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/11
آزموده سمانه بهینه سازی خصوصیات کیفی آب زرشک حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
شمائی سمیرا پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولتراسوند- اسمزی- مایکروویو با مدلسازی شبکه عصبی کارشناسی ارشد
شمائی سمیرا پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولتراسوند- اسمزی- مایکروویو با مدلسازی شبکه عصبی کارشناسی ارشد
رهایی سمیه بررسی قدرت افلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته کارشناسی ارشد
میرزایی سمیه تغلیظ حرارتی عصاره انگور شانی کارشناسی ارشد
مریم سهرابی اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو کارشناسی ارشد دانلود 1394/2/21
مرجان شرافتی بهینه سازی تولید نانوکامپوزیت های بیوپلیمری برای بسته بندی اتمسفر تغییر یافته دکتری دانلود 1395/11/13
ساناز شعبانی The effect of chickpea protein isolate and transglutaminase on the rheological properties and quality of gluten free muffin کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/09
معصومه شفیعی بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پرمصرف ایرانی کارشناسی ارشد دانلود 1390/06/23
کشانی دخت شقایق بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیا میکس به روش مافوق صوت و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کارشناسی ارشد
برازنده شکوفه بهینه سازی خصوصیات کیفی آب آلبالو حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
یوسفی شیما مدلسازی تخریب حرارتی آنتوسیانین ها در آب میوه های قرمز در خشک کن پاششی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
یوسفی شیما بررسی تاثیر پارامترهای خشک‌کن پاششی (Spray Drying) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر آب انار مصرفی کارشناسی ارشد
سمیرا شمائی پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولتراسوند- اسمزی- مایکروویو با مدلسازی شبکه عصبی کارشناسی ارشد دانلود 1388/06/31
خسروی قوشخانه شهرام بررسی اثر متقابل پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها بر روی افزایش حجم بستنی کارشناسی ارشد
روح اله صادقی فیلتراسیون و رنگبری شربت گلوگز با استفاده از تکنولوژی غشایی کارشناسی ارشد دانلود 1383
روح اله صادقی تولید نانوذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده از این نانوذرات در نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند دکتری دانلود 1392/11/30
آتنا صادقی ورکانی امکان‌سنجی تولید فیلم‌های مرکب چندلایه حاوی ترکیبات نانو بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه کارشناسی ارشد دانلود 1396/06/27
الناز صالحی Extraction and characterization of new gum from opuntia ficus indica کارشناسی ارشد دانلود 1396/11/28
آمنه صدیقی پاشاکی خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه بی دانه و بررسی اثر فرآیند بر ماندگاری پودر حاصله کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/24
توسلی صدیقه بررسی خواص آنتی‏اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس رزماری در نوشابه لیمویی کارشناسی ارشد
محمدمهدی صفاری بررسی اثر دیواره های مختلف بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات عطر و طعمی کارشناسی ارشد دانلود 1388/07/04
امان محمد ضیایی فر بررسی میزان نفوذ روغن در حین سرخ کردن سیب زمینی کارشناسی ارشد دانلود 1381
بابکی عاطفه خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکروویو و بررسی اثر آن روی اسانس های روغنی کارشناسی ارشد
برومند عاطفه کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی پلیمر زیستی سلولز استات برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز
برومند عاطفه تحقیق و بررسی پیرامون تولید فیلم های کازئینی ضد میکروبی کارشناسی ارشد
رضایی عاطفه 510تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان کارشناسی ارشد
اعظم عباسی بررسی تولید نانوذرات از پروتئین آب پنیر (whey) و امکان استفاده از آن در مدلهای غذایی به عنوان عامل بافت دهنده دکتری دانلود 1392/10/09
حبیب اله عباسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و افزودن کنسانتره پروتئین های آب پنیر به منظور بهبود ویژگی های رئولوژیکی, ریز ساختاری و حسی ماست set با چربی کاهش یافته کارشناسی ارشد دانلود 1385/06/13
هادی عباسی چینی بلاغ تولید امولسیون روغن در آب فراسودمند از طریق پروتئولیز در ناحیه بین سطحی کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/26
سارا عباسی راد بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/24
ایوبی نجف آبادی عبدالرضا مطالعه تولید پوشش و فیلم‌های خوراکی برپایه صمغ درخت گیلاس و تاثیر نانو ذرات بر خواص مکانیکی آن کارشناسی ارشد
قربانی عبدالوهاب بررسی تاثیر فشار هموژنیزاسیون و کنستانترةی آب پنیر بر خواص رئولوژیکی و ریزساختاری خامه قنادی کارشناسی ارشد
مسیب زاده عزیزه اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به تنهایی و در ترکیب با تیمار با اتانول وپیش تیمار گرمایی بر انبار مانی و حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم شاهرودی کارشناسی ارشد
غلامرضا عسکری بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکی برش های نازک سیب خشک شده با استفاده از سه روش خشک کردن با هوای داغ، مایکروویو و انجمادی کارشناسی ارشد دانلود 1382
غلامرضا عسکری مدل سازی فرآیندهای انتقال جرم و حرارت در قطعات مکعبی سیب حین خشک شدن در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو دکتری دانلود 1388/12/09
کارگر علی بررسی اثر پودر استویا بر خصوصیات کیفی نکتارهای هلو و پرتغال کارشناسی ارشد
محمدی علی انتخاب مدل مناسب خشک کردن کیوی رقم هایوارد و مقایسه زمان و مقدار انرژی مصرفی کارشناسی ارشد
بهزاد علاء الدینی بررسی و بهبود فرمولاسیون خشک کردن کیوی بروش اسمز کارشناسی ارشد دانلود 1381
محمد علیپور نجمی ایرانق بهینه سازی عوامل موثر بر استخراج پلی فنل و کافئین برگ سبز چای ایرانی با دو روش استخراج مایکروویو و اولتراسونیک با استفاده از روش سطح کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/28
حجت پناه غزاله مدلسازیی ویژگیهای کیفی آب شاتوت در سیستمهای غشایی توسط شبکه های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
عسکری غلامرضا بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکی برش های نازک سیب خشک شده با استفاده از سه روش خشک کردن با هوای داغ، مایکروویو و انجمادی کارشناسی ارشد
عسکری غلامرضا مدل سازی فرآیندهای انتقال جرم و حرارت در قطعات مکعبی سیب حین خشک شدن در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو
آمیغی فاطمه بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پنیر پاد فشار خون تغییر یافته با آنزیم کارشناسی ارشد
معصومه فتوحی کندلجی خشک کردن دانه های انار به روش بستر سیال کارشناسی ارشد دانلود 1392/06/21
خدائیان چگنی فرامز بررسی سینتیک رشد و تولید کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzla natronolimnaea در سیستم های Batch
فرزاد فربود غنی سازی پنیر سفید ایرانی با روغن ماهی، روغن زیتون، کازئینات سدیم و عصاره پروتئینی آب پنیر و بررسی تاثیر آنها برشاخص های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی محصول تولیدی در دوره رسیدن دکتری دانلود 1392/6/25
فربود فرزاد غنی سازی پنیر سفید ایرانی با روغن ماهی، روغن زیتون، کازئینات سدیم و عصاره پروتئینی آب پنیر و بررسی تاثیر آنها برشاخص های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی محصول تولیدی در دوره رسیدن
محمودی فرشته فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد
مینا فرضی پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب کارشناسی ارشد دانلود 1388/06/26
مهدی فرهودی مطالعه تجربی و مدلسازی رفتار نانو ذرات در ماتریس پلیمر بسته بندی کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/20
یوسفی قاسم پیش بینی خصوصیات فیزیکوشیمیایی تمشک خشک شده در فرایند خشک کردن بستر سیال تحت مایکروویو با استفاده از مدل شبکه‏های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
عبدالوهاب قربانی بررسی تاثیر فشار هموژنیزاسیون و کنستانترةی آب پنیر بر خواص رئولوژیکی و ریزساختاری خامه قنادی کارشناسی ارشد دانلود 1384
مینا کارگزاری ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی کارشناسی ارشد دانلود 1392/11/30
افشاری اقدم کاظم بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی گیاه بادرشبو استخراج شده با سه حلال آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد
جهان بین کامبیز بررسی برهم کنش بین ماده غذایی و بسته بندی آلومینیوم استرال در طول مدت نگهداری
جهان بین کامبیز استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکاریدهای محلول در آب حاصل از ریشة گیاه چوبک تماشایی
حسین کزازی استخراج اسانسهای گیاهی با استفاده از سیال فوق بحرانی گازکربنیک کارشناسی ارشد دانلود 1383
شقایق کشانی دخت بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیا میکس به روش مافوق صوت و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کارشناسی ارشد دانلود 94/06/16
فتحی گلناز رنگبری شهد خرما با استفاده از فرآیند غشائی اولترافیلتراسیون کارشناسی ارشد
مصطفی گودرزی تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون کارشناسی ارشد دانلود 1390/06/21
ژاله سادات لاجوردی امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β-گلوکان جو دوسر کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/26
سعیده لله زاده Determination of cholesterol reducing ability of isolated lactic acids from traditional dairy products and measuring their degree of resistance to acid and bile کارشناسی ارشد دانلود 1392/6/22
نصرائی قمی مانا اثر روش های مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن کارشناسی ارشد
ایماندار مجتبی بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی بیدمشک استخراج شده با سه حلال : آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد
فضایلی محبوبه پیش بینی تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر آب شاتوت در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
اکرامی محمد بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی ثعلب حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
چهارباغی محمد مطالعه غیرفعال سازی آنزیم لیپاز جرم گندم توسط مایکروویو و همبستگی آن با رطوبت کارشناسی ارشد
علیپور نجمی ایرانق محمد بهینه سازی عوامل موثر بر استخراج پلی فنل و کافئین برگ سبز چای ایرانی با دو روش استخراج مایکروویو و اولتراسونیک با استفاده از روش سطح کارشناسی ارشد
میرحیدری محمد استخراج و شناسایی اسانس روغن پوست میوه رسیده نارنج واریته. Citrus Aurantium Var amara L کارشناسی ارشد
نبی محمد بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما به کارگیری آن در نان‌های حجیم و مسطح کارشناسی ارشد
فریبا محمدی بررسی اثرکاربرد پوشش‌های خوراکی با پایه پلی‌ساکاریدها برافزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی‌های ظاهری و تغذیه‌ای توت‌فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/28
میلاد محمدی کیا بررسی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی در مقابل بخار آب فیلم خوراکی مرکب عناب- کازئین حاوی ترکیب نانو کارشناسی ارشد دانلود 1394/08/25
صفاری محمدمهدی بررسی اثر دیواره های مختلف بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات عطر و طعمی کارشناسی ارشد
فرشته محمودی فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/16
اشکان مددلو بهبود ساختاره ویژگی‌های رفتارشناختی و کارکردی پنیر سفید ایرانی کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1383
اشکان مددلو تولید اولتراسونیک پپتیدهای زیست فعال از کازئین با استفاده از نانوکره های آنزیمی پارامغناطیسی دکتری دانلود 1388/09/17
موسی زاده مراد بررسی خصوصیات رئولوژیکی پخشینه بر پایه روغن پسته کارشناسی ارشد
رشیدزاده گرگری مرتضی خشک کردن زرشک سیاه بیدانه در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو کارشناسی ارشد
رشیدزاده گرگری مرتضی خشک کردن زرشک سیاه بیدانه در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو کارشناسی ارشد
محمد میرحیدری استخراج و شناسایی اسانس روغن پوست میوه رسیده نارنج واریته. Citrus Aurantium Var amara L کارشناسی ارشد دانلود 1382
سمیه میرزایی تغلیظ حرارتی عصاره انگور شانی کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/27
مرضیه میرزاخانی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر بر پایه‌ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا کارشناسی ارشد دانلود 1392/04/29
اسماعیل میرزایی قلعه مدل سازی سینتیک خشک شدن لایه نازک سه رقم زردآلو کارشناسی ارشد دانلود 1388/06/24
مریم میرزائی بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات انتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه کارشناسی ارشد دانلود 1393/11/20
حسین میرسعیدقاضی مدلسازی ریاضی جریان آب انار در سیستمهای غشائی دکتری دانلود 1388/07/15
حسین میرسعید قاضی بررسی عوامل موثر در جذب مواد طعمی در سیستمهای مدلی نوشابه های پرتقالی توسط لاک قوطی نوشابه (اثر زمان و دما) کارشناسی ارشد دانلود 1383
میرزاخانی مرضیه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر بر پایه‌ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا کارشناسی ارشد
سالک نجات مریم بهینه‏سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین‏های ب کارشناسی ارشد
سلامی مریم تعیین ضریب نفوذپذیری PET نسبت به مواد معطر نوشابه کارشناسی ارشد
سهرابی مریم اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو کارشناسی ارشد
فصیحیان مریم بررسی امکان بکارگیری خمیر ترش لاکتیکی با استفاده از آرد ذرت و سبوس برنج به منظور تولید کیک کارشناسی ارشد
میرزائی مریم بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات انتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه کارشناسی ارشد
گودرزی مصطفی تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون کارشناسی ارشد
شفیعی معصومه بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پرمصرف ایرانی کارشناسی ارشد
فتوحی کندلجی معصومه خشک کردن دانه های انار به روش بستر سیال کارشناسی ارشد
پرو میلاد تأثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست کارشناسی ارشد
محمدی کیا میلاد بررسی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی در مقابل بخار آب فیلم خوراکی مرکب عناب- کازئین حاوی ترکیب نانو کارشناسی ارشد
نرجس ملک جانی مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال همراه با مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده دکتری دانلود 1396/04/10
فرضی مینا افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
فرضی مینا پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب کارشناسی ارشد
کارگزاری مینا بهینه سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
کارگزاری مینا ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی کارشناسی ارشد
فرهودی مهدی مطالعه تجربی و مدلسازی رفتار نانو ذرات در ماتریس پلیمر بسته بندی کارشناسی ارشد
فرهودی مهدی بررسی روابط متقابل ماده بسته بندی (بطریهای پلی اتیلن ترفتالات) و دوغ در طول زمان نگهداری و تأثیر آن بر ماندگاری محصول کارشناسی ارشد
زهرا مهدیزاده برزکی مدل سازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل دکتری دانلود 1395/04/27
امینی فر مهرناز بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پنیر لیقوان شبیه سازی شده بر اساس برهمکنش های آروما-پروتئین-پلی ساکارید
امینی‌فر مهرناز تأثیر انواع هیدروکلوئیدها و غلظت یونی بر پایداری نوشیدنیهای لبنی تخمیری کارشناسی ارشد
مراد موسی زاده بررسی خصوصیات رئولوژیکی پخشینه بر پایه روغن پسته کارشناسی ارشد دانلود 1390/11/26
زینب السادات موسوی تولید نوشیدنی سلامت بر پایه آب انار کارشناسی ارشد دانلود 1388/06/14
قربانی مفرد نازنین بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند مخلوط شیر و شیر سویا با بکارگیری باکتریهای پروبیوتیک کارشناسی ارشد
احمدی ناصر بررسی اثر روش‌های استخراج تحت خلأ، اولتراسوند و غرقابی بر تر‌کیبات زیست‌فعال بادرنجبویه کارشناسی ارشد
حقیقی نیا نسرین بررسی و امکان تولید پنیر اولترافیلتر کم چرب، با بکارگیری جایگزین‌های چربی کارشناسی ارشد
مانا نصرائی قمی اثر روش های مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن کارشناسی ارشد دانلود 1392/04/31
پرنگ نیک مرام اثر روش های حرارتی روی ویژگی های کیفی عضله راسته (Longissimus.dorsi) شتر یک کوهانه کارشناسی ارشد دانلود 1389/04/16
آذرخش نیما اثر استفاده از فرایند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد(French Fries) کارشناسی ارشد
سیدرضی نینا مدلسازی کینتیک پایداری رنگدانه کانتاگزانتین در شرایط مختلف کارشناسی ارشد
علی حیدری نهال تولید نوشیدنی فراسودمند با استفاده از تخمیر غیرالکلی آب انگور کارشناسی ارشد
هیمن نوربخش طراحی فرآیند تک مرحله‏ای بر اساس غشای مایع برای استخراج اسیدهای فنولی- تولید نانوذرات و مدلسازی رهایش هسته دکتری دانلود 1394/11/12
عباسی هاجر استخراج روغن هسته انار با استفاده از دو روش حلال آلی و سیال فوق بحرانی CO2 و مقایسه کمی و کیفی تعدادی از ترکیبات حاصل کارشناسی ارشد
حسین هادی نژاد ماکرانی بررسی تأثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و شاخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشت کارشناسی ارشد دانلود 1394/06/25
بهمدی هما Formulation Optimization of Medical Foods with Desired Quality Attributes based on Yogurt Using Genetic Algorithm
نوربخش هیمن طراحی فرآیند تک مرحله‏ای بر اساس غشای مایع برای استخراج اسیدهای فنولی- تولید نانوذرات و مدلسازی رهایش هسته
نوربخش هیمن بهینه سازی عوامل فرآیند غشایی موثر در شفاف سازی آب آلو قرمز کارشناسی ارشد
سمواتی وحید پیش بینی ضرائب انتشار مواد معطر در سیستمهای غذایی چند جزئی مدل با توجه به رئولوژی آنها
مفید وحید A Study on The Interactions of Protein and Polysaccharide in Functional Low Fat Spreads Based on the Blend of Butter and Walnut oil دکتری
شیما یوسفی بررسی تاثیر پارامترهای خشک‌کن پاششی (Spray Drying) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر آب انار مصرفی کارشناسی ارشد دانلود 1387/06/27
شیما یوسفی مدلسازی تخریب حرارتی آنتوسیانین ها در آب میوه های قرمز در خشک کن پاششی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی دکتری دانلود 1393/11/29
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
فرآیندهای غیرحرارتی مواد غذایی 7106351 2 01 هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) 1397/04/02 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1396
فرآیندهای غیرحرارتی مواد غذایی 7106362 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1397/04/03 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1396
ترمودینامیک تعادل های فازی 7106186 3 01 هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته یک شنبه (15:30 - 17:30) 1397/04/02 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1396
پدیده های انتقال پیشرفته در مهندسی مواد غذایی 7106083 2 01 هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1396/11/04 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
روش های پیشرفته حرارتی 7106280 2 01 هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) 1396/11/04 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
پدیده های انتقال در صنایع غذایی 7106295 3 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1396/10/27 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 7106014 3 01 هرهفته دو شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1396/11/04 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی 7106307 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) 1395/10/21 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 7106014 3 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/21 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
پدیده های انتقال 7106184 3 01 هرهفته شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/22 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
نمایش 10 نتیجه
از 1