اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

زهرا امام جمعه

زهرا امام جمعه

زهرا امام جمعه    (EN Page)

استاد
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

                            صفحه خانه (Home Page)

کتب ترجمه



کتب تالیفی



مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی نام پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
جناب احسان مقایسه کیفیتی روغن کانولای استحصالی با دی اکسید کربن فوق بحرانی و هگزان کارشناسی ارشد
کریمی روش اسماعیل بهینه سازی تولید پودر آب آلبالو به روش پاششی با استفاده از مدل های شبکه های عصبی و انفیس کارشناسی ارشد
میرزایی قلعه اسماعیل مدل سازی سینتیک خشک شدن لایه نازک سه رقم زردآلو کارشناسی ارشد
مددلو اشکان تولید اولتراسونیک پپتیدهای زیست فعال از کازئین با استفاده از نانوکره های آنزیمی پارامغناطیسی
مددلو اشکان بهبود ساختاره ویژگی‌های رفتارشناختی و کارکردی پنیر سفید ایرانی کم چرب کارشناسی ارشد
عباسی اعظم بررسی تولید نانوذرات از پروتئین آب پنیر (whey) و امکان استفاده از آن در مدلهای غذایی به عنوان عامل بافت دهنده
خسرونیا افسانه Effects of different extraction methods on the antioxidant and antibacterial properties of extracts obtained from Ziziphus Jujube fruit کارشناسی ارشد
لشکری الهام بررسـی اثـر بسته بندی تحت شرایط اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر زمان ماندگاری انار و تعیین شرایط بهینه بسته بندی کارشناسی ارشد
ضیایی فر امان محمد بررسی میزان نفوذ روغن در حین سرخ کردن سیب زمینی کارشناسی ارشد
صدیقی پاشاکی آمنه خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه بی دانه و بررسی اثر فرآیند بر ماندگاری پودر حاصله کارشناسی ارشد
قنبرزاده بابک بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی فیلم های زئینی
علاء الدینی بهزاد بررسی و بهبود فرمولاسیون خشک کردن کیوی بروش اسمز کارشناسی ارشد
نیک مرام پرنگ اثر روش های حرارتی روی ویژگی های کیفی عضله راسته (Longissimus.dorsi) شتر یک کوهانه کارشناسی ارشد
اسدی پروین بررسی فرآیند تقطیر اسمزی در تغلیظ آب گریپ فروت کارشناسی ارشد
پروینزاد پیمان تاثیر اولتراسوند بر غیرفعال سازی لاکتوباسیلوس دلبروکی و اسینتوباکتر در آب انار رشته صنایع غذایی- بیوتکنولوژی غذایی پردیس بین المللی ارس کارشناسی ارشد
کفیلی تیوا گزارش کامل طرح شناسائی نقاط بحرانی به منظور پیاده نمودن سیستم HACCP در خط کشتار گاوی کارشناسی ارشد
کفیلی تیوا شناسایی و بررسی تنوع ژنتیکی(RAPD-PCR)، جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان و ارزیابی خواص تکنولوژیکی آنها به ‌عنوان کشت‌های آغازگر
اکبری جابر بررسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند سیب و انگور با بکار گیری قند مایع خرما کارشناسی ارشد
محمدزاده میلانی جعفر بررسی خواص رئولوژیکی و کاری صمغ باریجه کارشناسی ارشد
دهقان نیا جلال بررسی تلفیق فرایند اسمز و Coating در خشک کردن سیب کارشناسی ارشد
عباسی حبیب اله تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و افزودن کنسانتره پروتئین های آب پنیر به منظور بهبود ویژگی های رئولوژیکی, ریز ساختاری و حسی ماست set با چربی کاهش یافته کارشناسی ارشد
ایزدی حسین استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر کارشناسی ارشد
کزازی حسین استخراج اسانسهای گیاهی با استفاده از سیال فوق بحرانی گازکربنیک کارشناسی ارشد
میرسعید قاضی حسین بررسی عوامل موثر در جذب مواد طعمی در سیستمهای مدلی نوشابه های پرتقالی توسط لاک قوطی نوشابه (اثر زمان و دما) کارشناسی ارشد
میرسعیدقاضی حسین مدلسازی ریاضی جریان آب انار در سیستمهای غشائی
هادی نژاد ماکرانی حسین بررسی تأثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و شاخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشت کارشناسی ارشد
جودکی حسن بررسی عوامل موثر بر پایداری نوشیدنی تخمیری لبنی(دوغ) و افزایش ماندگاری آن
رضاقلی چمسورک حسن فرمولاسیون و بهینه سازی فرآیند خشک کن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی کارشناسی ارشد
نجفی زیناب حسن بررسی امکان جایگزینی شکر با قند مایع خرما در تولید کیک و کلوچه کارشناسی ارشد
کریمیان حمیده بررسی تأثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی کارشناسی ارشد
رفیعی رزا تاثیر هیدروکلوئیدها بر کیفیت پنیر موزارلای کم چرب کارشناسی ارشد
اسدزاده رسول بررسی اثر روش‌های مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنی کارشناسی ارشد
زارع دار رضا بررسی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی بر پایه تخم مرو (Saliva macrosiphon )حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
سامنی رضا مدل‌سازی فرآیند استخراج پلی‌فنل‌های موجود در پوست انار و خالص‌سازی الاجی‌تانن‌های آن کارشناسی ارشد
حیدری روح اله optimization of spray drying process of encapsulated Elaeagnus angustifolia kernel oil کارشناسی ارشد
صادقی روح اله تولید نانوذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده از این نانوذرات در نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند
صادقی روح اله فیلتراسیون و رنگبری شربت گلوگز با استفاده از تکنولوژی غشایی کارشناسی ارشد
موسوی زینب السادات تولید نوشیدنی سلامت بر پایه آب انار کارشناسی ارشد
امیرشقاقی زهرا بررسی روابط متقابل بسته بندی پلی استایرن و پنیر خامه‌ای در طول زمان نگهداری کارشناسی ارشد
مهدیزاده برزکی زهرا مدل سازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل
لاجوردی ژاله سادات امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β-گلوکان جو دوسر کارشناسی ارشد
تربتی سارا فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد
عباسی راد سارا بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
رهبری سیامک بررسی امکان تولید ماست غنی شده فراسودمند پروبیوتیک با بکارگیری آلوئه ورا کارشناسی ارشد
حسینی سید محمد هاشم نانوپوشانی ترکیبات فراسودمند آب‌گریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین و پلیساکاریدها کارشناسی ارشد
تهموزی دیده بان سعید طراحی فرمولاسیون سوسیس هات‏داگ و فرانکفورتر فاقد نیتریت و بررسی خواص ضد‏ بوتولینال، آنتی اکسیدانی و حسی آن
داداشی سعید اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های تولید شده از پلی لاکتیک اسید (PLA) کارشناسی ارشد
تقدمی صابری سعیده توسعه و ارزیابی یک سامانه هوشمند مبتنی بر ماشین بینایی به منظور تعیین رسیدگی و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی گیلاس و آلبالو کارشناسی ارشد
آزموده سمانه بهینه سازی خصوصیات کیفی آب زرشک حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
شمائی سمیرا پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولتراسوند- اسمزی- مایکروویو با مدلسازی شبکه عصبی کارشناسی ارشد
شمائی سمیرا پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولتراسوند- اسمزی- مایکروویو با مدلسازی شبکه عصبی کارشناسی ارشد
رهایی سمیه بررسی قدرت افلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته کارشناسی ارشد
میرزایی سمیه تغلیظ حرارتی عصاره انگور شانی کارشناسی ارشد
کشانی دخت شقایق بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیا میکس به روش مافوق صوت و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کارشناسی ارشد
برازنده شکوفه بهینه سازی خصوصیات کیفی آب آلبالو حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
یوسفی شیما بررسی تاثیر پارامترهای خشک‌کن پاششی (Spray Drying) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر آب انار مصرفی کارشناسی ارشد
یوسفی شیما مدلسازی تخریب حرارتی آنتوسیانین ها در آب میوه های قرمز در خشک کن پاششی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
خسروی قوشخانه شهرام بررسی اثر متقابل پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها بر روی افزایش حجم بستنی کارشناسی ارشد
توسلی صدیقه بررسی خواص آنتی‏اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس رزماری در نوشابه لیمویی کارشناسی ارشد
بابکی عاطفه خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکروویو و بررسی اثر آن روی اسانس های روغنی کارشناسی ارشد
برومند عاطفه تحقیق و بررسی پیرامون تولید فیلم های کازئینی ضد میکروبی کارشناسی ارشد
برومند عاطفه کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی پلیمر زیستی سلولز استات برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز
رضایی عاطفه 510تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان کارشناسی ارشد
ایوبی نجف آبادی عبدالرضا مطالعه تولید پوشش و فیلم‌های خوراکی برپایه صمغ درخت گیلاس و تاثیر نانو ذرات بر خواص مکانیکی آن کارشناسی ارشد
قربانی عبدالوهاب بررسی تاثیر فشار هموژنیزاسیون و کنستانترةی آب پنیر بر خواص رئولوژیکی و ریزساختاری خامه قنادی کارشناسی ارشد
مسیب زاده عزیزه اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به تنهایی و در ترکیب با تیمار با اتانول وپیش تیمار گرمایی بر انبار مانی و حفظ خصوصیات کیفی انگور رقم شاهرودی کارشناسی ارشد
کارگر علی بررسی اثر پودر استویا بر خصوصیات کیفی نکتارهای هلو و پرتغال کارشناسی ارشد
محمدی علی انتخاب مدل مناسب خشک کردن کیوی رقم هایوارد و مقایسه زمان و مقدار انرژی مصرفی کارشناسی ارشد
حجت پناه غزاله مدلسازیی ویژگیهای کیفی آب شاتوت در سیستمهای غشایی توسط شبکه های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
عسکری غلامرضا مدل سازی فرآیندهای انتقال جرم و حرارت در قطعات مکعبی سیب حین خشک شدن در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو
عسکری غلامرضا بررسی و مقایسه ویژگی های فیزیکی برش های نازک سیب خشک شده با استفاده از سه روش خشک کردن با هوای داغ، مایکروویو و انجمادی کارشناسی ارشد
آمیغی فاطمه بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پنیر پاد فشار خون تغییر یافته با آنزیم کارشناسی ارشد
خدائیان چگنی فرامز بررسی سینتیک رشد و تولید کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzla natronolimnaea در سیستم های Batch
فربود فرزاد غنی سازی پنیر سفید ایرانی با روغن ماهی، روغن زیتون، کازئینات سدیم و عصاره پروتئینی آب پنیر و بررسی تاثیر آنها برشاخص های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی محصول تولیدی در دوره رسیدن
محمودی فرشته فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد
یوسفی قاسم پیش بینی خصوصیات فیزیکوشیمیایی تمشک خشک شده در فرایند خشک کردن بستر سیال تحت مایکروویو با استفاده از مدل شبکه‏های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
افشاری اقدم کاظم بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی گیاه بادرشبو استخراج شده با سه حلال آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد
جهان بین کامبیز بررسی برهم کنش بین ماده غذایی و بسته بندی آلومینیوم استرال در طول مدت نگهداری
جهان بین کامبیز استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکاریدهای محلول در آب حاصل از ریشة گیاه چوبک تماشایی
فتحی گلناز رنگبری شهد خرما با استفاده از فرآیند غشائی اولترافیلتراسیون کارشناسی ارشد
نصرائی قمی مانا اثر روش های مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن کارشناسی ارشد
ایماندار مجتبی بررسی ترکیبات و خواص آنتی اکسیدانی بیدمشک استخراج شده با سه حلال : آب، بوتانول و اتانول کارشناسی ارشد
فضایلی محبوبه پیش بینی تغییرات خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر آب شاتوت در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
اکرامی محمد بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب‌پذیر بر پایه‌ی ثعلب حاوی ترکیبات نانو کارشناسی ارشد
چهارباغی محمد مطالعه غیرفعال سازی آنزیم لیپاز جرم گندم توسط مایکروویو و همبستگی آن با رطوبت کارشناسی ارشد
علیپور نجمی ایرانق محمد بهینه سازی عوامل موثر بر استخراج پلی فنل و کافئین برگ سبز چای ایرانی با دو روش استخراج مایکروویو و اولتراسونیک با استفاده از روش سطح کارشناسی ارشد
میرحیدری محمد استخراج و شناسایی اسانس روغن پوست میوه رسیده نارنج واریته. Citrus Aurantium Var amara L کارشناسی ارشد
نبی محمد بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما به کارگیری آن در نان‌های حجیم و مسطح کارشناسی ارشد
صفاری محمدمهدی بررسی اثر دیواره های مختلف بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات عطر و طعمی کارشناسی ارشد
موسی زاده مراد بررسی خصوصیات رئولوژیکی پخشینه بر پایه روغن پسته کارشناسی ارشد
رشیدزاده گرگری مرتضی خشک کردن زرشک سیاه بیدانه در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو کارشناسی ارشد
رشیدزاده گرگری مرتضی خشک کردن زرشک سیاه بیدانه در خشک کن ترکیبی بستر سیال- مایکروویو کارشناسی ارشد
میرزاخانی مرضیه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر بر پایه‌ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا کارشناسی ارشد
سالک نجات مریم بهینه‏سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین‏های ب کارشناسی ارشد
سلامی مریم تعیین ضریب نفوذپذیری PET نسبت به مواد معطر نوشابه کارشناسی ارشد
سهرابی مریم اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو کارشناسی ارشد
فصیحیان مریم بررسی امکان بکارگیری خمیر ترش لاکتیکی با استفاده از آرد ذرت و سبوس برنج به منظور تولید کیک کارشناسی ارشد
میرزائی مریم بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات انتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه کارشناسی ارشد
گودرزی مصطفی تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون کارشناسی ارشد
شفیعی معصومه بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پرمصرف ایرانی کارشناسی ارشد
فتوحی کندلجی معصومه خشک کردن دانه های انار به روش بستر سیال کارشناسی ارشد
پرو میلاد تأثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست کارشناسی ارشد
محمدی کیا میلاد بررسی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی در مقابل بخار آب فیلم خوراکی مرکب عناب- کازئین حاوی ترکیب نانو کارشناسی ارشد
فرضی مینا افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
فرضی مینا پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب کارشناسی ارشد
کارگزاری مینا ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی کارشناسی ارشد
کارگزاری مینا بهینه سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
فرهودی مهدی مطالعه تجربی و مدلسازی رفتار نانو ذرات در ماتریس پلیمر بسته بندی کارشناسی ارشد
فرهودی مهدی بررسی روابط متقابل ماده بسته بندی (بطریهای پلی اتیلن ترفتالات) و دوغ در طول زمان نگهداری و تأثیر آن بر ماندگاری محصول کارشناسی ارشد
امینی فر مهرناز بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پنیر لیقوان شبیه سازی شده بر اساس برهمکنش های آروما-پروتئین-پلی ساکارید
امینی‌فر مهرناز تأثیر انواع هیدروکلوئیدها و غلظت یونی بر پایداری نوشیدنیهای لبنی تخمیری کارشناسی ارشد
قربانی مفرد نازنین بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند مخلوط شیر و شیر سویا با بکارگیری باکتریهای پروبیوتیک کارشناسی ارشد
احمدی ناصر بررسی اثر روش‌های استخراج تحت خلأ، اولتراسوند و غرقابی بر تر‌کیبات زیست‌فعال بادرنجبویه کارشناسی ارشد
حقیقی نیا نسرین بررسی و امکان تولید پنیر اولترافیلتر کم چرب، با بکارگیری جایگزین‌های چربی کارشناسی ارشد
آذرخش نیما اثر استفاده از فرایند اسمز در شاخص های کیفی خلال سیب زمینی منجمد(French Fries) کارشناسی ارشد
سیدرضی نینا مدلسازی کینتیک پایداری رنگدانه کانتاگزانتین در شرایط مختلف کارشناسی ارشد
علی حیدری نهال تولید نوشیدنی فراسودمند با استفاده از تخمیر غیرالکلی آب انگور کارشناسی ارشد
عباسی هاجر استخراج روغن هسته انار با استفاده از دو روش حلال آلی و سیال فوق بحرانی CO2 و مقایسه کمی و کیفی تعدادی از ترکیبات حاصل کارشناسی ارشد
بهمدی هما Formulation Optimization of Medical Foods with Desired Quality Attributes based on Yogurt Using Genetic Algorithm
نوربخش هیمن طراحی فرآیند تک مرحله‏ای بر اساس غشای مایع برای استخراج اسیدهای فنولی- تولید نانوذرات و مدلسازی رهایش هسته
نوربخش هیمن بهینه سازی عوامل فرآیند غشایی موثر در شفاف سازی آب آلو قرمز کارشناسی ارشد
سمواتی وحید پیش بینی ضرائب انتشار مواد معطر در سیستمهای غذایی چند جزئی مدل با توجه به رئولوژی آنها
مفید وحید A Study on The Interactions of Protein and Polysaccharide in Functional Low Fat Spreads Based on the Blend of Butter and Walnut oil دکتری
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی 7106307 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) 1395/10/21 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 7106014 3 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/21 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
پدیده های انتقال 7106184 3 01 هرهفته شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/22 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
نمایش 3 نتیجه