اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

حسین مروج

حسین مروج

حسین مروج    (EN Page)

استاد
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

                            صفحه خانه (Home Page)

مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی نام پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
محسنی ابوالفضل مطالعه اثر مکمل گوانیدینواستیک اسید روی عملکرد مرغ های مادر گوشتی در مرحله پایانی چرخه تولید کارشناسی ارشد
حاج خدادادی ایمان تعیین نیاز اسید آمینه لیزین بلدرچین های ژاپنی در دوره های مختلف پرورش بر اساس عملکرد و فراسنجه های خونی - ایمنی
نوری امید مقایسه اثر متیونین گیاهی با DL-Methionine بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی نر کارشناسی ارشد
اسماعیلی پور امیدعلی اثرات آنزیم زایلاناز و اسیدی کردن جیره بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه گندم
کاوه امیرعباس مطالعه تأثیر مکمل ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین کارشناسی ارشد
بهرام نژاد بهروز برآورد معادله پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز بر اساس ارقام پرمصرف گندم ایرانی عمل آوری شده به روش تخمیر کارشناسی ارشد
نورقدیمی جمشید تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل متابولیسم برخی سویه های گندم با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره کارشناسی ارشد
خیرخواه حسن مطالعه اثر سطوح مختلف (بتا آدرنرژیک) زیلپاترول هیدروکلراید بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه و برخی فراسنجهای خونی جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
شیرزادی حسن مطالعه تأثیر چهار مولتی آنزیم تجاری در جیره های بر پایه گندم و جو روی عملکرد جوجه های گوشتی نر سویه راس 308 کارشناسی ارشد
عباسی نژاددهقان حسن برآورد معادله پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز براساس ارقام پرمصرف جو ایرانی عمل آوری شده به روش تخمیر کارشناسی ارشد
قرقانی حسین بررسی اثر پرتو گاما بر قابلیت استفاده مواد مغذی موجود در کنجاله کلزا و پودر پر برای جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
طاهری حمیدرضا بررسی اثر پروبیوتیک حاصل از باکتری لاکتوباسیلوس انتخاب شده از دستگاه گوارش بر عملکرد جوجه های گوشتی در مقایسه با پروبیوتیک تجاری
کیانی خشایار کشت، شناسایی و تکثیر سلول های بنیادی اسپرماتوگونیای خروس بالغ با استفاده از لایه غذا دهنده STO کارشناسی ارشد
چاشنی دل یداله مطالعه اثر سطوح مختلف منبع اسید چرب ان-3 بر عملکرد رشد، متابولیسم بافت چربی و ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی، جوجه بلدرچین و موش آزمایشگاهی کارشناسی ارشد
ممتازان راضیه تأثیر استفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
اکبری رسول تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز ارقام مختلف جو با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره کارشناسی ارشد
کیان فر روح الله بررسی تاثیر روشهای مختلف عمل آوری گندم و جو بر سطح استفاده از آنزیم در جیره بلدرچین ژاپنی
گرزین زهرا Study of Echinacea purpurea herbal extract in honey bee (Apis mellifera) nutrition and its effect on the immune system کارشناسی ارشد
صیادی سجاد اثرات سطوح مختلف ویناس بر عملکرد جوجه‌های گوشتی کارشناسی ارشد
برقعی راد سید محسن Effects of dietary Rosemary (Rosmarinus Officinalis L.) on semen quality parameters of rooster کارشناسی ارشد
هادی نیا شیلا تعیین زیست فراهمی متیونین گیاهی (prebiosol) به روش شیب خط رگرسیون در جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
مفتخرزاده عادل مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی نر سویه راس 308 تغذیه شده با گندم و جو حاوی سه مولتی آنزیم بر حسب ارزش ماتریکسی کارشناسی ارشد
حسینی عبدالله تعیین نیاز متیونین مرغ های مادر گوشتی با استفاده از ارزیابی پاسخهای عملکردی، فیزیولوژیک و متابولیک
الفتی سجاسی علی تأثیرمیزان تغییرانرژی و مواد مغذی جیره بر کاهش استرس گرمایی در جوجه های گوشتی تجاری کارشناسی ارشد
سعدی فاطمه اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز منابع مختلف چربی در جوجه های گوشتی به روش جمع آوری فضولات کارشناسی ارشد
عالمی فاطمه تعیین لیزین قابل هضم مورد نیاز جوجه های گوشتی بر اساس صفات تولیدی، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی
غیاثی منش فایق تاثیر منابع مختلف روغن جیره با دو روش جیره نویسی بر عملکرد تولیدی و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
ستاری نجف آبادی فرزانه تعیین سطح مناسب ویناس در خوراک مرغ های تخم گذار خوراکی کارشناسی ارشد
یوسفی کلاریکلائی کاظم ثرات سطوح آمینواسیدها و روش های خوراک دهی بر عملکرد، بروز آسیت، پاسخ ایمنی و ساختار روده جوجه های گوشتی سویه آرین
طاهرپور کامران بررسی اثرات جیره های حاوی پروبیوتیک، پری بیوتیک و گلیسرید اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
وفائی نیا مجتبی تعیین بهترین انرژی با روش فرموله کردن اسید آمینه کل بر روی عملکرد نیمچه های تخم گذار خوراکی کارشناسی ارشد
اله یاری شهراسب مجید بررسی اثر درصدهای مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو طی دوره پایانی کارشناسی ارشد
نبی محمدمهدی تاثیر کوآنزیم کیو بر کیفیت اسپرم خروس کارشناسی ارشد
اصفهانی مشهور محمود بررسی اثر رنگ زایی و آنتی اکسیدانی برخی از رنگدانه های مصنوعی و طبیعی در زرده تخم مرغ خوراکی کارشناسی ارشد
مجدالدین مریم برآورد مواد مغذی معادل یک نوع مولتی آنزیم ده گانه تجاری (ناتوزیم) و تاثیر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
رضوانی مروارید بررسی اثر پری بیوتیکی و ضد سم قارچی جلبک دریایی بر عملکرد جوجه گوشتی کارشناسی ارشد
برزگر مسعود اثر سطوح و دوره های زمانی مختلف مصرف مکمل ویتامینی بر عملکرد جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
درخشانی دیبا مسعود براورد معادل انرژی قابل سوخت وساز باسیلوس سوبتیلیس در جوجه های گوشتی نر کارشناسی ارشد
باقری راد منا بررسی اثر درصدهای مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در دوره پایانی کارشناسی ارشد
منصور بهمنی منصوره مقایسه عملکرد پنج آمیخته جوجه گوشتی رایج در ایران کارشناسی ارشد
امیری عسکری مهدی تاثیر دانه گیاه زنیان و برگ آویشن برعملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های گوشت و خون در جوجه های نر گوشتی کارشناسی ارشد
توکلی مقدم مهدی تاثیر مصرف پودر محصولات فرعی کشتارگاه طیور با 2 روش جیره نویسی(کل اسیدهای آمینه در مقابل قابلیت هضم اسیدهای آمینه) بر عملکرد جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد
گنج خانلو مهدی الگوی ناپدید شدن و گوارش پذیری دو نوع چربی محافظت شده و بررسی اثر آن ها بر روی تخمیر شکمبه ای، پروفیل اسیدهای چرب شیر و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده
باغانی موسی الرضا بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم بر خواص مکانیکی بافت استخوانی و تخم بلدرچین ژاپنی کارشناسی ارشد
محمدی آرخلو مولا اثر β -آدرنرژیک زیلپاترول هیدروکلراید بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی بلدرچین ژاپنی کارشناسی ارشد
زهروجیان ناهید اثر مصرف جلبک دریایی(اسپیرولینا پلاتنسیس) در خوراک بر عملکرد و کیفیت تولید مرغ های تخم گذار کارشناسی ارشد
شیخ ندا بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین خام خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی بلدرچین های ژاپنی کارشناسی ارشد
نادعلی پور نرگس تعیین انرژی متابولیسمی مواد خوراکی مرسوم در تغذیه بلدرچین ژاپنی کارشناسی ارشد
وحدانی نرگس تعیین ارزش غذایی و برآورد انرژی گیاه علوفه ای خلر (lathyrus sativus) فرآوری شده ونشده در تغذیه گوسفند کارشناسی ارشد
بنی کمال هانیه سادات اثر تغذیه سطوح مختلف لسیتین بر پاسخ سامانه ایمنی در جوجه خروس گوشتی کارشناسی ارشد
جوکار وحید تعیین نیاز کلسیم و فسفر بلدرچین های مولد ژاپنی کارشناسی ارشد
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
بیوشیمی حیوانی پیشرفته 7108116 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/26 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
چربی ها و کربوهیدرات ها در تغذیه طیور 7108293 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1396/10/30 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
بیوشیمی تکمیلی 7108023 3 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/26 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
مباحث نوین در تغذیه طیور 7108099 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/24 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
بیوشیمی تکمیلی 7108023 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/21 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
چربیها در تغذیه طیور 7108262 1 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/25 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
نمایش 6 نتیجه
از 1