اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

فرامرز خدائیان چگنی

فرامرز خدائیان چگنی

فرامرز خدائیان چگنی    (EN Page)

دانشیار
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

                            صفحه خانه (Home Page)

مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی نام پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
خسروی آذین بهینه‎سازی عوامل موثر در تولید اسید لینولئیک مزدوج در آب‌پنیر و شیر پس‎چرخ کارشناسی ارشد
چهار باغی الناز استخراج پکتین از پوست پسته و بررسی خصوصیات کارشناسی ارشد
عطایی الهام استخراج و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استحصالی از ضایعات کارخانجات فرآوری بادمجان کارشناسی ارشد
مدنی الهام بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی یک نوشیدنی تخمیری فراسودمند برپایه شیر سویای التراسوند شده کارشناسی ارشد
شهابی قهفرخی ایمان اصلاح خصوصیات کاربردی بیوپلیمر کفیران به وسیله پرتودهی، نانو سلولز و نانو اکسید روی و بررسی آزاد سازی نانو اکسید روی در شبه غذا دکتری
یوسفی رضوانه اندازه گیری آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی-اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک (Berberis vulgaris and Berberis crataegina) کارشناسی ارشد
جهانگیری حسنلویی زینب اثر فرایند اولتراسونیک بر فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی و خواص رئولوژیکی شیر پسته کارشناسی ارشد
نیکویی عدل سحر بهینه سازی اثرات پیش تیمار املاح معدنی در کاهش میزان آکریل آمید تولید شده در سیب زمینی سرخ شده کارشناسی ارشد
قاسمی سلیمان استفاده از روش سطح پاسخ (response-surface) به منظور بهینه‏سازی شرایط کشت باکتری Bacillus subtilis UTB96 در فرایند تولید کارشناسی ارشد
جعفری سمیرا تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از مخلوط آب میوه های سیب و پرتقال و شیر توسط باکتری های اسید لاکتیک کارشناسی ارشد
رهایی سمیه بررسی قدرت افلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته کارشناسی ارشد
قافله باشی سمیه السادات بهینه سازی برخی فاکتور های محیط کشت جهت تولید باکتریPseudomonasfluorescens UTPF68 با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد
خسروی شهاب بررسی پایدارسازی فازی و عوامل موثر بر کیفیت مخلوط دوغ و آب میوه پروبیوتیک کارشناسی ارشد
رضایی عاطفه 510تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان کارشناسی ارشد
جعفری فائقه بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله هویج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن کارشناسی ارشد
زلفی محسن بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی بیوپلیمر کفیران-پروتئین های آب پنیر با استفاده از نانو ذرات کارشناسی ارشد
غریب زاهدی محمد تقی مطالعه پایداری امولسیون نوشیدنی عملگر بر پایه روغن گردو کارشناسی ارشد
امیریوسفی محمدرضا بررسی کینتیک انتقال جرم، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بعد برخالی فیله گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد
نوری مرجان تولید نانو ذرات ضد میکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمد
شاکریان منصور تاثیر فرآیند حرارتی برروی فرآورده های متابولیکی باکتریهای پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
گلعلی خانی مهشید مطالعه و بررسی تاثیر باکتری های لاکتیکی بر کاهش (Chemical oxygen demand(COD پساب های کارخانجات لبنی کارشناسی ارشد
حاجوی فرد نسرین مقایسه خواص کاری پکتین پوست پرتقال تامپسون (Citrus sinesis var tampson) شمال و جنوب ایران کارشناسی ارشد
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی 7106311 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/24 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
متابولیت های میکروبی 7106284 2 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) 1396/10/27 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
مهندسی فرآیندهای زیستی 7106085 2 01 هرهفته دو شنبه (13:30 - 15:30) 1396/11/04 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
سینتیکها و راکتورهای بیوشیمیایی 7106257 2 01 هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) 1396/11/02 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
شیمی فیزیک مواد غذایی 7106300 2 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/25 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
سینتیکها و راکتورهای بیوشیمیایی 7106257 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/28 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
خواص شیمیایی و کاری مواد غذایی 7106319 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/28 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
متابولیت های ثانویه 7106219 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/19 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
نمایش 8 نتیجه
از 1