اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

محمدسعید یارمند

محمدسعید یارمند

محمدسعید یارمند    (EN Page)

دانشیار
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

کتب تالیفی



مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
رضا احمدی امکان سنجی تهیه فیلم خوراکی و زیست تخریب پذیر بر پایه هیدروکلوئید پوست دانه اسفرزه (Plantago ovata Forsk) کارشناسی ارشد دانلود 1389/11/10
مردانی قهفرخی آزاده غنی سازی آرد نان بربری توسط سبوس و اسید فولیک و بررسی خواص نان حاصله کارشناسی ارشد
رشیدی افشین تاثیر انجماد خمیر و دوره انجماد بر روی خواص رئولوژیکی و پختی خمیر نان باگت کارشناسی ارشد
نوشین اقبال بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با کازئینات . تاثیر آن بر زمان ماندگاری گوشت گاو دکتری دانلود 1395/6/29
فرهمند الهام بررسی امکان به کارگیری برخی باکتری های لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی کارشناسی ارشد
صغیر امین Production technology of fortified Barbaree bread with omega-3 with flaxseed and inspect of dough Rheology and bread properties کارشناسی ارشد
لیلا باقری تهیه نانو ذرات از پروتئین‏های شیر با تکنیک رسوب با ضد حلال و کاربرد آنها در نانو ‏درون ‏پوشانی عصاره ی هسته خرما دکتری دانلود 1392/11/28
نیک مرام پرنگ اثر روش های حرارتی روی ویژگی های کیفی عضله راسته (Longissimus.dorsi) شتر یک کوهانه کارشناسی ارشد
فریبا تیموری بررسی خواص نانوائی خمیر آرد برنج و بهینه سازی فرمول نان حاصل از آرد برنج کارشناسی ارشد دانلود 1388/04/10
مهدی جلالی جیوان نانودرون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه در هم تنیدن نانوکریستال های نشاسته در یک میکروامولسیون کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/29
کیانی حسین امکان کاربرد تکنولوژی ژل مایع در پایدارسازی ذرات جامد در نوشیدنی های تخمیری لبنی کارشناسی ارشد
سعید حسینی Optimization of pectin extraction from sour orange peel and its physicochemical and functional properties کارشناسی ارشد دانلود 1394/6/31
افشین رشیدی تاثیر انجماد خمیر و دوره انجماد بر روی خواص رئولوژیکی و پختی خمیر نان باگت کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/26
احمدی رضا امکان سنجی تهیه فیلم خوراکی و زیست تخریب پذیر بر پایه هیدروکلوئید پوست دانه اسفرزه (Plantago ovata Forsk) کارشناسی ارشد
مفیدی رضوان بررسی خواص شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی تهیه شده از واریته‏های گندم سخت جهت دستیابی به خواص مشابه ماکارونی تهیه شده از آرد سمولینای کامل کارشناسی ارشد
لاجوردی ژاله سادات امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β-گلوکان جو دوسر کارشناسی ارشد
نیکویی عدل سحر بهینه سازی اثرات پیش تیمار املاح معدنی در کاهش میزان آکریل آمید تولید شده در سیب زمینی سرخ شده کارشناسی ارشد
حسینی سعید Optimization of pectin extraction from sour orange peel and its physicochemical and functional properties کارشناسی ارشد
صادقی سعید نانودرون پوشانی عصاره هسته خرما از راه میکروامولسیونه کردن -ژلاسیون سرد تحریک شده با اسید پروتئین های آب پنیر کارشناسی ارشد
جعفری سمیرا تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از مخلوط آب میوه های سیب و پرتقال و شیر توسط باکتری های اسید لاکتیک کارشناسی ارشد
معصومه شفیعی بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پرمصرف ایرانی کارشناسی ارشد دانلود 1390/06/23
کشانی دخت شقایق بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیا میکس به روش مافوق صوت و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کارشناسی ارشد
نیکوخوی شهرزاد تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، حسی و رئولوژیکی ماست کارشناسی ارشد
سعید صادقی نانودرون پوشانی عصاره هسته خرما از راه میکروامولسیونه کردن -ژلاسیون سرد تحریک شده با اسید پروتئین های آب پنیر کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/28
امین صغیر Production technology of fortified Barbaree bread with omega-3 with flaxseed and inspect of dough Rheology and bread properties کارشناسی ارشد دانلود 1393/10/29
لطیفی عاصفه تاثیـر مواد آنتی اکسیـدان و پلی فسفات برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سـردخانه کارشناسی ارشد
مهران عالم محمد قاسملو بررسی اثرپلاستی سایزر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بیوپلیمر کفیران کارشناسی ارشد دانلود 1389/11/11
تیموری فریبا بررسی خواص نانوائی خمیر آرد برنج و بهینه سازی فرمول نان حاصل از آرد برنج کارشناسی ارشد
محمودی فرشته فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک کارشناسی ارشد
الهام فرهمند بررسی امکان به کارگیری برخی باکتری های لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی کارشناسی ارشد دانلود 1392/4/31
محبوبه فضایلی بررسی بافت و پیش‌بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی دکتری دانلود 1394/11/05
معصومه فلاح امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو کارشناسی ارشد دانلود 1393/06/23
احسان قربانی استفاده از پوشش زیست تخریب پذیر حاوی ساکارومایسس سرویزیه با فعالیت ضد قارچی جهت کاهش آفلاتوکسین پسته کارشناسی ارشد دانلود 1396/04/19
حسین کیانی امکان کاربرد تکنولوژی ژل مایع در پایدارسازی ذرات جامد در نوشیدنی های تخمیری لبنی کارشناسی ارشد دانلود 1386
مهری کرباسی فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری آن کارشناسی ارشد دانلود 1391/08/25
نایب زاده کوشان اثرات متقابل پروتئین و پلی ساکارید بر ویژگیهای رئولوژیکی, ساختار سطحی و ریزساختار ژلهای پروتئینی و امولسیون
عاصفه لطیفی تاثیـر مواد آنتی اکسیـدان و پلی فسفات برای حفظ کیفیت ماهی قزل آلا در سـردخانه کارشناسی ارشد 1384
باقری لیلا تهیه نانو ذرات از پروتئین‏های شیر با تکنیک رسوب با ضد حلال و کاربرد آنها در نانو ‏درون ‏پوشانی عصاره ی هسته خرما
نصرائی قمی مانا اثر روش های مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن کارشناسی ارشد
فضایلی محبوبه بررسی بافت و پیش‌بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
گلمکانی محمدتقی اثر روشهای مختلف استخراج ( تقطیر با آب, به کمک مایکرو ویو و به کمک امواج مافوق صوت) بر راندمان استحصال اسانسی آویشن باغی و شیرازی و مقایسه کیفی اسانس های استخراج شده کارشناسی ارشد
آزاده مردانی قهفرخی غنی سازی آرد نان بربری توسط سبوس و اسید فولیک و بررسی خواص نان حاصله کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/26
گودرزی مصطفی تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون کارشناسی ارشد
شفیعی معصومه بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پرمصرف ایرانی کارشناسی ارشد
فلاح معصومه امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو کارشناسی ارشد
رضوان مفیدی بررسی خواص شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی تهیه شده از واریته‏های گندم سخت جهت دستیابی به خواص مشابه ماکارونی تهیه شده از آرد سمولینای کامل کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/27
پرو میلاد تأثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست کارشناسی ارشد
فرضی مینا افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
شاکریان منصور تاثیر فرآیند حرارتی برروی فرآورده های متابولیکی باکتریهای پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
جلالی جیوان مهدی نانودرون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه در هم تنیدن نانوکریستال های نشاسته در یک میکروامولسیون کارشناسی ارشد
کرباسی مهری فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری آن کارشناسی ارشد
عالم محمد قاسملو مهران بررسی اثرپلاستی سایزر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بیوپلیمر کفیران کارشناسی ارشد
کوشان نایب زاده اثرات متقابل پروتئین و پلی ساکارید بر ویژگیهای رئولوژیکی, ساختار سطحی و ریزساختار ژلهای پروتئینی و امولسیون دکتری دانلود 1385
مانا نصرائی قمی اثر روش های مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن کارشناسی ارشد دانلود 1392/04/31
شهرزاد نیکوخوی تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، حسی و رئولوژیکی ماست کارشناسی ارشد دانلود 1391/06/28
سحر نیکویی عدل بهینه سازی اثرات پیش تیمار املاح معدنی در کاهش میزان آکریل آمید تولید شده در سیب زمینی سرخ شده کارشناسی ارشد دانلود 1388/04/10
اقبال نوشین بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با کازئینات . تاثیر آن بر زمان ماندگاری گوشت گاو
بهمدی هما Formulation Optimization of Medical Foods with Desired Quality Attributes based on Yogurt Using Genetic Algorithm
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
فناوری های پیشرفته در صنایع گوشت 7106329 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1397/04/05 (13:30 - 15:30) ترم دوم 1396
روشهای تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی 7106006 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1397/04/03 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1396
اصول نگهداری مواد غذایی 7106015 3 01 هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته یک شنبه (15:30 - 17:30) 1397/03/28 (13:30 - 15:30) ترم دوم 1396
تکنولوژی غلات 7106053 3 01 هرهفته دو شنبه (15:30 - 17:30) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1396/10/26 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
روشهای تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی 7106006 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/28 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 هرهفته یک شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته یک شنبه (15:30 - 17:30) 1396/11/02 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
تکنولوژی غلات 7106053 3 01 هرهفته شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته شنبه (15:30 - 17:30) 1395/10/25 | 13:30 - 15:30 ترم اول 1395
روشهای تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی 7106006 3 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/19 | 08:00 - 10:00 ترم اول 1395
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 هرهفته سه شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته سه شنبه (15:30 - 17:30) 1395/10/28 | 13:30 - 15:30 ترم اول 1395
نمایش 9 نتیجه
از 1