اعضای هیات علمی اعضای هیات علمی

سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی

سیدهادی رضوی    (EN Page)

استاد
شماره تماس: -
اتاق: -
پست الکترونیکی: 

                            صفحه خانه (Home Page)

کتب تالیفی



مقالات ملی



مقالات بین المللی



همایش های ملی



همایش های بین المللی




نام و نام خانوادگی نام پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
ملایی آتنا استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک کارشناسی ارشد
خسرونیا افسانه Effects of different extraction methods on the antioxidant and antibacterial properties of extracts obtained from Ziziphus Jujube fruit کارشناسی ارشد
مرتضویان فارسانی امیرمحمد بررسی اثرات عوامل اساسی فرمول بندی و فرآیند ریزپوشانی پروبیوتیک ها بر ویژگی های کیفی دوغ پروبیوتیک
محمدی انیسه بررسی امکان تولید آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه ورت توسط مخمرهای Saccharomyces cerevisiae، Saccharomyces rouxii و Saccharomyces ludwigii کارشناسی ارشد
نیک سرشت پریناز بررسی تاثیر خمیر ترش لاکتیکی گندم و جو بر روی خواص رئولوژیکی، حسی و شیمیایی درکیک کارشناسی ارشد
نیک مرام پرنگ مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
کفیلی تیوا شناسایی و بررسی تنوع ژنتیکی(RAPD-PCR)، جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی لیقوان و ارزیابی خواص تکنولوژیکی آنها به ‌عنوان کشت‌های آغازگر
اکبری جابر بررسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند سیب و انگور با بکار گیری قند مایع خرما کارشناسی ارشد
فرمانی جمشید بیوسنتز اسید لینولئیک کانژوگه با استفاده از مخمر بیان کننده لینولئیک اسید ایزومراز Propionibacterium acnes در محیط آبی و آلی
جلیلی حسن استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت ریزپوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری¬های پروبیوتیک و مطالعه فعالیت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم
جلیلی حسن استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت ریزپوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری¬های پروبیوتیک و مطالعه فعالیت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم
نجفی زیناب حسن بررسی امکان جایگزینی شکر با قند مایع خرما در تولید کیک و کلوچه کارشناسی ارشد
تازیکی حسین بررسی خواص شیمیایی ، رئولوژیک ،ارگانولپتیک و آنتی اکسیدانی نوشیدنی کفیر حاصل از شیرگاو ، گوسفند ،شتر کارشناسی ارشد
رفیعی رزا تاثیر هیدروکلوئیدها بر کیفیت پنیر موزارلای کم چرب کارشناسی ارشد
یوسفی رضوانه اندازه گیری آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی-اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک (Berberis vulgaris and Berberis crataegina) کارشناسی ارشد
رفیق روشنک به کارگیری سبوس برنج تخمیری (لاکتیکی) در تولید نان¬های سلیاکی کارشناسی ارشد
رفیق روشنک به کارگیری سبوس برنج تخمیری (لاکتیکی) در تولید نان های سلیاکی کارشناسی ارشد
موسوی زینب السادات تولید نوشیدنی سلامت بر پایه آب انار کارشناسی ارشد
سهراب وندی سارا بررسی عوامل موثر بر خواص کیفی آبجوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدودشده
نصرتی سالومه بهینه سازی شرایط تولید آبجوی بدون الکل به روش تماس سرد کارشناسی ارشد
جوسق ساناز بررسی تأثیر آنتاگونیستی باکتریهای پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس پلنتروم، پاراکازئی، دلبروکی، اسیدوفیلوس) بر عوامل رایج عفونتهای بیمارستانی (سودوموناس آئروژینوزا و اسینتوباکتربومانی) کارشناسی ارشد
رهایی سمیه بررسی قدرت افلاتوکسین زدایی سویه های میکروبی تثبیت شده بر پسته کارشناسی ارشد
رضوان پناه شیلا اثر استخراج به روش تقطیر با آب و ماکروویو بر میزان و کیفیت اسانس بدست آمده از دو گونه مرزه تابستانه و کوهی کارشناسی ارشد
خسروی قوشخانه شهرام بررسی اثر متقابل پایدارکننده ها و امولسیون کننده ها بر روی افزایش حجم بستنی کارشناسی ارشد
توسلی صدیقه بررسی خواص آنتی‏اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس رزماری در نوشابه لیمویی کارشناسی ارشد
برومند عاطفه تحقیق و بررسی پیرامون تولید فیلم های کازئینی ضد میکروبی کارشناسی ارشد
همایونی راد عزیز بررسی اثر ریزپوشانی بر زنده مانی پروبیوتیک ها در بستنی فراویژه
دینی علی بررسی اثر مشترک متغیرهای کشت آغازگر، دمای گرمخانه گذاری، pH نهایی و دمای نگهداری بر قابلیت زیستی و خواص کیفی دوغ پروبیوتیک کارشناسی ارشد
کارگر علی بررسی اثر پودر استویا بر خصوصیات کیفی نکتارهای هلو و پرتغال کارشناسی ارشد
خدائیان چگنی فرامز بررسی سینتیک رشد و تولید کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzla natronolimnaea در سیستم های Batch
آقاجان‎پور وشکی فریبرز بررسی اثر لوکونوستوک مزنتروئیدس بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنی کارشناسی ارشد
دستمالچی فرناز بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریلامید و ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیم
عزیزی فرناز تولید پنیر سویای پروبیوتیک کارشناسی ارشد
جهاندیده فروغ بررسی تولید نوشیدنی فراسودمند بر پایه گل گاوزبان با بکارگیری باکتری های لاکتیکی کارشناسی ارشد
امیری سامانی محمد بررسی اثرمنابع مختلف ازت بر روی سینتیک رشد و تولید کانتاگزانتین توسط باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 در یک سیستم Batch کارشناسی ارشد
حجتی محمد بررسی امکان ریزپوشانی رنگ کانتاگزانتین با خشک کن پاششی
نبی محمد بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما به کارگیری آن در نان‌های حجیم و مسطح کارشناسی ارشد
نصری نصرآبادی محمدرضا بررسی سینتیک رشد و تولید رنگدانه کانتاگزانتین بوسیله باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 با استفاده از مواد تحریک کننده تولید کاروتنویید به روش Batch کارشناسی ارشد
حسینی باب اناری محمدهاشم بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان حاوی اسانس های آویشن, میخک و دارچین علیه باکترهای بیماریزا در مواد غذایی کارشناسی ارشد
اصفهانی مشهور محمود بررسی اثر رنگ زایی و آنتی اکسیدانی برخی از رنگدانه های مصنوعی و طبیعی در زرده تخم مرغ خوراکی کارشناسی ارشد
خدادادی مریم تاثیر میکروفیلتراسیون بر جمعیت میکروبی و تعداد سلولهای سوماتیک در شیرخام و اثر آن در عمر ماندگاری و کیفیت شیر پاستوریزه کارشناسی ارشد
دهستانی اردکانی مریم اثر استفاده از چیتوزان و عصاره آویشن بر روی ماندگاری و حفظ ویژگی های کیفی در دو رقم انگور کارشناسی ارشد
رواقی مریم بررسی امکان درون پوشانی رنگ کانتاگزانتین طبیعی با نیوزوم و پرونیوزوم
سلامی مریم تولید و جداسازی پپتیدهای فعال زیستی حاصل از هیدرولیز ناقض پروتئین ها ی شیر شتر به منظور مهار رشد باکتری اشرشیا کلی
فصیحیان مریم بررسی امکان بکارگیری خمیر ترش لاکتیکی با استفاده از آرد ذرت و سبوس برنج به منظور تولید کیک کارشناسی ارشد
هاشمی مریم بهینه سازی تولید آلفا-آمیلاز غیروابسته به کلسیم با استفاده از Bacillus sp. KR-8104 به روش تخمیر غیرپیوسته
روحی لنگرودی میلاد بررسی تولید فیلم نانوکامپوزیت شبکه‌ای رنگی برپایه پلی وینیل الکل با استفاده از نانوکریستال‌های سلولز و رنگ کانتاگزانتین
قربانی مفرد نازنین بررسی امکان تولید نوشیدنی فراسودمند مخلوط شیر و شیر سویا با بکارگیری باکتریهای پروبیوتیک کارشناسی ارشد
سیدرضی نینا مدلسازی کینتیک پایداری رنگدانه کانتاگزانتین در شرایط مختلف کارشناسی ارشد
علی حیدری نهال تولید نوشیدنی فراسودمند با استفاده از تخمیر غیرالکلی آب انگور کارشناسی ارشد
ترابی زاده هما اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی آنزیم اینولیناز در تولید شربت فروکتوز
سمواتی وحید بررسی تأثیر غلظت و نوع شیرین کننده‌ها بر روی خواص رئولوژیکی سیستمهای هیدروکلوئیدی موجود در مواد غذایی کارشناسی ارشد
مفید وحید A Study on The Interactions of Protein and Polysaccharide in Functional Low Fat Spreads Based on the Blend of Butter and Walnut oil دکتری
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی 7106293 2 01 هرهفته شنبه (13:30 - 15:30) 1396/10/30 (13:30 - 15:30) ترم اول 1396
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 7106288 3 01 هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) 1396/11/02 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
میکروبیولوژی عمومی 7106140 3 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1396/10/28 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 01 هرهفته دو شنبه (13:30 - 15:30) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1396/11/04 (10:00 - 12:00) ترم اول 1396
تخمیر میکروبی 7106214 2 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1396/10/23 (08:00 - 10:00) ترم اول 1396
میکروبیولوژی مواد غذایی 1 7106288 3 01 هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1395/10/27 | 13:30 - 15:30 ترم اول 1395
میکروبیولوژی صنعتی 7106139 3 01 هرهفته دو شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دو شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/23 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
محاسبه بیلان فرمانتورها 7106218 2 01 هرهفته شنبه (13:30 - 15:30) 1395/10/18 | 13:30 - 15:30 ترم اول 1395
تخمیر میکروبی 7106214 2 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) 1395/10/25 | 10:00 - 12:00 ترم اول 1395
نمایش 9 نتیجه
از 1