کارگاه آشنایی با بورس اراسموس پلاس در پردیس برگزارشد
کارگاه آموزشی آشنایی با برنامه اراسموس پلاسErasmus+ با حضور استادان و دانشجویان پردیس روز یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۸ در مرکز همایشهای پردیس برگزار شد. برنامه اراسموس پلاس یکی از برنامه¬ های حمایت مالی اتحادیه اروپا از تبادل استاد، دانشجو و کارشناسان کشورهای اروپایی با سایر دانشگاههای جهان است.
در این کارگاه که توسط روابط بین الملل پردیس و با همیاری روابط عمومی برگزار شد مهندس سیدهاشم حسینی رئیس اداره امور بین الملل اعضای هیأت علمی و کارشناس مسئول برنامه اراسموس در دانشگاه تهران، دکتر علی طویلی، دکتر آرش ملکیان و خانم شیوا حراجی (دانشجوی سابق کارشناسی ارشد پردیس) در حضور جمعی از اساتید و دانشجویان مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی¬ ارشد و دکتری فرایندها، اهداف، ابعاد و مزیتهای این طرح و همچنین نحوه درخواست حمایت مالی از طرح را به تفصیل توضیح دادند.
سید هاشم حسینی ضمن معرفی برنامه اراسموس و تاریخچه آن گفتند: برنامه E+ به منظور حمایت از همکاریهای علمی، پژوهشی و فرهنگی مراکز آموزشی اتحادیه اروپا با سایر نقاط جهان از سال ۱۹۸۷ آغاز شده است، ساختار اصلی برنامههای اراسموس+ شامل برنامه KA1 جهت تبادل استاد، دانشجو و کارشناس و برنامه KA2 جهت ظرفیت سازی و تبادل نوآوری و تجربیات مفید آموزش عالی است. وی افزود: در برنامه ظرفیت سازی، کشورهای غیراروپایی با تشکیل کنسرسیومهای دانشگاهی متشکل از دانشگاههای اروپایی و غیراروپایی به توسعه یک زمینه یا رشته علمی خاص و افزایش کیفیت و ارتقائ آموزش آن در دانشگاههای عضو کمک مینماید
در ادامه، دکتر طویلی نیز تجربه خود را در زمینه امضای قرارداد اراسموس با دانشگاه کالیاری در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ و تبادل استاد و دانشجو بین دو دانشگاه را بیان نمودند.
خانم شیوا حراجی، تجربه خود را در زمینه نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه METU ترکیه و استفاده از بورس ارسموس توضیح دادند.
در بخش دوم کارگاه، به پرسشهای دانشجویان در مورد قرارداد اراسموس پاسخ داده شد.
نظر شما :