اطلاعیه مهم مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران درباره برگزاری کلاس‌های دانشگاه به صورت الکترونیکی

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۱ کد : ۱۱۰۷۰ اخبار
تعداد بازدید:۲۰۹
مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران درباره برگزاری کلاس‌های دانشگاه به صورت الکترونیکی، اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

استادان و دانشجویان گرامی،
با توجه به تعطیلی کلاس‌های حضوری دانشگاه، مرکز یادگیری الکترونیکی برای افزایش بهره‌وری اوقات شریف استادان و دانشجویان گرامی، تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری همه کلاس‌های دانشگاه به صورت الکترونیکی فراهم آورده است. همچنین برای تسهیل کار با سامانه یادگیری الکترونیکی و بهره‌مندی از این امکانات، راهنماهای ویدئویی، دربردارنده توضیحات کامل در خصوص نصب نرم‌افزارهای لازم، چگونگی ورود به سیستم یادگیری الکترونیکی، برگزاری و شرکت در کلاس آنلاین هم‌زمان و نیز استفاده از ویدئوی ضبط شده کلاس‌ها فراهم آمده است.
برای توضیحات بیشتر و دسترسی به راهنماهای فراهم آمده برای استادان و دانشجویان، لطفاً به آدرس زیرمراجعه فرمائید.

( ۱ )

نظر شما :