جلسه شورای سیاستگذاری اولین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی
به گزارش روابط عمومی دانشکدگان؛ دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی و رئیس شورای سیاست گذاری اولین کنگره بین المللی با بیان اینکه برگزاری این دست از همایش ها در جامعه کنونی از اهمیت بالایی بر خوردار است اظهارداشت: بیوسیتم بحثی است که در دنیا جا افتاده چرا که همه ی حوزه های کشاورزی و هر آنچه مربوط به صنعت و دانش کشاورزی و حوزه ی حیات بشر را شامل می شود.
وی با اشاره به معرفی موضوع بیوسیستم در سطح کشور افزود: وزن کنگره را باید به سمت اهمیت و معرفی و جایگاه خود بیوسیستم و گفتمان سازی در کشور برد چرا که یکی از مسائل کلان علمی دنیا به شمار می رود.
دکتر موسوی با بیان اینکه ترند های اصلی علم در دنیا در سه موضوع هوش مصنوعی ،امنیت غذایی ، زیستی و علوم شناختی است خاطر نشان کرد: بقیه علوم در ذیل اینها هستند و بحث بیوسیستم در امنیت غذایی و زیستی جای می گیرد.خوشبختانه در کشور بحث امنیت غذایی و کشاورزی گفتمان سازی شده و کشاورزی از آن غربتی که داشت به آرامی در حال خارج شدن است و این فرصت خوبی است که ما به عنوان مراکز علمی و دانشگاهی این گفتمان سازی را در کشورایجاده کرده و گسترش دهیم.
دکتر سلگی معاون مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وازرت جهاد کشاورزی با بیان اینکه این کنگره با رویکردی که عنوان شد حائز اهمیت است عنوان کرد: با توجه به این موضوع که این کنگره بین المللی است در بحث نمایشگاه و جشنواره باید دید در سطح بین المللی متور شود.
وی در ادامه افزود:نمایشگاه بایستی با کیفیتی برگزار شود که جاذبیت برای افرادی که شرکت کننده هستند داشته باشد که در سالهای آتی هم متقاضی شرکت باشند.
دکتر سلگی با اشاره به اینکه نمایشگاه تهران که در حال برگزاری است فرصت خوبی برای جذب صاحبان سرمایه است گفت:با بازخورد خوبی که نمایشگاه تهران داشته می توانید از آن دیدن کنید و از ظرفیت های موجود استفاده کرده و با صاحبان صنایع ارتباط ایجاد کنید.
وی در خصوص فناوری های نوین خاطر نشان کرد: فرصت خوبی است که صنعت گر و تولیده کننده با دانش و ابزار نوینی که نیازمند آن است آشنا بشود و صنعتگر و شرکت ها ی دانش بنیان نیازهای یکدیگر را بشناسند و در راستای اهداف تلاش کنند که این امر با همکاری پارک علم و فن آوری و شرکت های دانش بنیان صورت خواهد گرفت.
در ادامه جلسه دبیر علمی کنگره بین المللی دکتر شاهین رفیعی با بیان اینکه این کنگره پانزدهمین سال است که برگزار می شود افزود: برای اولین بار امسال بخش بین الملل نیز به این کنگره اضافه شده است
وی گفت:این کنگره سه رویداد جانبی دارد که جشنواره ی دانش آموزی ،کارگاه های آموزشی و نمایشگاه ماشین های کشاورزی (تجهیزات، نهادهها و صنایع وابسته) را شامل می شود.
دکتر رفیعی در گزارشی عنوان کرد: ثبتنام بیش از 300 نفر در سایت کنگره انجام شده ،ارسال بیش از 80 مقاله به دبیرخانه کنگره صورت گرفته ، اطلاع رسانی کنگره در بخش ملی با ارسال دعوتنامه و پوستر به بیش از 1000 عضو هیات علمی، انتشار از طریق سایتهای داخلی مانند سیویلیکا، سایتهای دانشگاهها و پژوهشکدهها بوده است ، اطلاع رسانی کنگره در بخش بین الملل نیز با ارسال دعوتنامه و پوستر به بیش از 3000 عضو هیات علمی، اطلاع رسانی از طریق بخش بین الملل انجمن مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون ایران و صورت گرفت همچنین مکاتبه با مجلات علمی-پژوهشی برای ارسال مقالات برتر کنگره انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه دومین جشنواره دانش آموزی کنگره مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون در این کنگره برگزار می شود افزود: دستاوردهای دانش آموزی در قالب مقاله، دست سازه، طرح و ایده در موضوعات مرتبط پذیرفته می شود ،ارائه آثار دانش آموزی هم به صورت حضوری و مجازی است مهلت ارسال آثار تا 15 مرداد 1402 به تیمهای برتر لوح تقدیر و جایزه اهدا می شود و اطلاع رسانی از طریق ارتباط با پژوهشسراهای معلم و دبیران پژوهش مدارس انجام شده است. و همچنین اولین نمایشگاه(فن بازار) ماشین ها و صنایع کشاورزی دانشگاه تهران هم در این کنگره برگزار خواهد شد.
وی اهداف برگزاری نمایشگاه را معرفی پتانسیلهای پژوهشی موجود مرتبط با ماشین ها و صنایع کشاورزی ،ایجاد فرصت جهت برقراری ارتباط و شناسایی شرکتهای صنعتگر و فن آور و آشنایی باآخرین دستاوردها و فن آوریهای تخصصی ارائه شده از سوی فن آوران و صنعتگران ،ایجاد زمینه بحث و تبادل نظر بین عرضه کنندگان، بازدید کنندگان ،بازاریابی پژوهشی وجذب حامی مالی(هدف نهائی) را بیان کرد.
نظر شما :