دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بذر مورد نیاز ۱۵ استان را در کشور تامین می کند.

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۵ کد : ۳۵۹۰۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۶
معاون اداری و مالی دانشگاه تهران ،با اشاره به اینکه اولین  راه تقویت ستاد قرار گاه امنیتی غذایی در استان البرزکمک به تولید نهاده های کشاورزی مخصوصا بذور است اظهار داشت: با توجه به اطلاعاتی که داریم دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهرانبذر مورد میاز حداقل ۱۵ استان کشور را تامین می کند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشکدگان ؛ دکتر احمد نوحه گر در نهمین نشست معاونان اداری و مالی واحد های دانشگاه تهران که به میزبانی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در کرج برگزار شد افزود:وقتی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بذر 50 درصد استانهای کشور را تامین می کند این حق را برای دانشکدگان قائل هستیم که کمک های بیشتری چه از بیرون دانشگاه و چه در درون دانشگاه تهران انجام شود.
وی بیان داشت :موضوعی که بسیار حائز اهمیت است دانشکدگان به سمت استفاده از فن آوری های نوین در بخش کشاورزی می رود و رئیس این دانشکدگان ،رئیس ستاد قرار گاه امنیت غذایی در استان البرز است و طبیعی است که با دانشگاه نسل دوم و سوم نمی توانیم در این امر مهم موفق باشیم.
دکتر نوحه گر با بیان اینکه باید زیر ساخت های فن آوری های نوین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی مخصوصا در بخش امنیت غذایی را تقویت کنیم گفت: این امر منوط به این است که از دستگاههای بیرونی و سازمان هایی که می توانند در زمینه امنیت غذایی فعالیت داشته باشند کمک گرفت.
وی گفت : وزارت خانه های مربوط مخصوصا وازرت جهاد کشاورزی ،نیرو و سمت هم در این زمینه کمک های اساسی و مهمی می توانند داشته باشند.
معاون دانشگاه تهران با بیان اینکه هم ما در ستاد دانشگاه تهران و هم مدیریت این دانشکدگان و هم مدیریت سیاسی استان در تلاش برای برطرف کردن مشکلات و مسائل این دانشکدگان هستیم خاطر نشان کرد: چرا که این مجموعه فقط برای دانشگاه نیست بلکه برای  کل کشور حائز اهمیت است چرا که اینجا تولید کننده است .
وی گفت : باید زیر ساخت هایی برای دانشکدگان فراهم شود چرا که توانایی و فن آموری نوین کشاورزی و نیروی اسنانی محیا است و در حال تولید هم هستیم اعتبارات دانشگاه محدود است فقط در چهار چوب دانشگاه  نمی توان محصولات را تولید کنیم چرا که این محصولات بنیه ی غذایی کشور است و لذا نیازمند کمک های دستگاه های مختلف هستیم.
دکتر نوحه گر در بخش دیگری از سخنانش با  اشاره به اینکه اینجا فقط بحث دانشکدگان کشاورزی نیست و منابع طبیعی را هم شامل می شود افزود:دانشکده منابع طبیعی یکی از قدیمی ترین دانشگا های کشور است .
وی در خصوص چالش های جدی کشور در زمینه های منابع  آب ، خشکسالی ،سیل ، بیابان و هوا خاطر نشان کرد: دانشکده منابع طبیعی این آمادگی را دارد که ظرفیت های علمی و پژوهشی را در خدمت سازمان جنگل ها و مراتع  آبخیزداری کشور قرار دهد و این سازمان باید نوع نگاهش به استفاده از این ظرفیت ها برود.
دکتر نوحه گر بیان داشت :مطلع هستیم جلسات و نشست های بسیار خوب علمی و پژوهشی صورت گرفته و در زمینه هایی که گفتم اساتید بسیار مجربی داریم مثلا برای سیل و خشکسالی می شود با مدیریت در این زمینه ظرفیت های خوبی ایجاد کرد.


 


( ۱ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.