انتخاب دانشجوی دکتری دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران، خانم سیده خمساء اسبقیان به عنوان عضو کلیدی ایرانی مجمع جهانی غذا در سال ۲۰۲۳ در منطقه منا
به گزارش روابط عمومی ؛ مجمع جهانی غذا (WFF) که در سال 2021 راهاندازی شد، یک شبکه جهانی مستقل و تحت رهبری و اداره جوانان است که توسط سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) مورد حمایت قرار میگیرد. هدف این مجمع، ایجاد یک جنبش جهانی است که به جوانان در دنیا این فرصت را میدهد تا با شکلدهی سیستمهای کشاورزی، به اهداف توسعه پایدار (SDGs) و آینده غذایی بهتر برای همه کمک کنند.
World Food Forum به عنوان مجمع جهانی برتر بهمنظور بهرهگیری از توانمندی جوانان برای شناسایی راهحلها و تحریک اقدامات مثبت برای سیستمهای کشاورزی فعالیت میکند. این سازمان با اجلاس سیستمهای غذایی سازمان ملل متحد (UN) در سال 2021 همسو میباشد و به عنوان بستر اصلی فعالیت جوانان در مدیریت جهانی غذا و نیل به امنیت غذایی و یک اتاق فکر جهانی عمل میکند و راهحلهای ارائه شده توسط جوانان متخصص حوزه کشاورزی در نوآوری، علم و فناوری را مورد بررسی قرار داده و بهبود میبخشد.
هدف WFF حمایت و رشد ابتکارات جوانان در بخش کشاورزی در راستای توصیههای سیاست جهانی جوانان است که در سال 2023 بر موضوع «تغییر سیستمهای غذایی کشاورزی در راستای تسریع اقدامات آب و هوایی و حل چالشهای جهانی با تمرکز بر تامین امنیت غذایی» تمرکز دارد.
WFF برای ایجاد آگاهی، تقویت مشارکت و حمایت و بسیج منابع؛ گروههای جوانان نخبه از سراسر دنیا و صاحبنظران، تأثیرگذاران، شرکتها، مؤسسات دانشگاهی، سازمانهای غیرانتفاعی، دولتها، رسانهها و مردم را به هم متصل میکند. این مجمع دارای شبکهای از رویدادهای تعاملی، بسترها و برنامههاست که در چهار مسیر موضوعی سازماندهی شده اند: اقدام جوانان، نوآوری، آموزش و فرهنگ.
خانم سیده خمساء اسبقیان که پیشازاین نیز سابقهی حضور موفق و تأثیرگذار در چندین رویداد مهم بینالمللی حوزه کشاورزی و محیطزیست ازجمله، کنگره جهانی حفاظت (IUCN) را در کارنامه خود دارد، در این مجمع جهانی که از 16 تا 20 اکتبر 2023 در ایتالیا برگزار خواهد شد، در گروه دانشمندان جوان نقشآفرینی خواهد کرد.
نظر شما :