با حضور وزیر علوم؛ پژوهشگران و فناوران برتر معرفی و تجلیل شدند

۲۷ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۳ کد : ۴۵۰۸۹ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۰
برگزیدگان بیست‌وپنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران شامل پژوهشگران دانشگاهی و غیردانشگاهی، پژوهشگر جوان، انجمن‌های علمی برتر و نشریات منتخب معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشکدگان، جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران و در سومین روز از هفته پژوهش با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاونان این وزارتخانه همچنین شماری از روسای دانشگاه‌ها در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار و طی آن پژوهشگران برتر دانشگاهی و غیردانشگاهی، فناوران و نوآوران برتر تجلیل شدند.

در این آیین ۳۸ پژوهشگر برگزیده تجلیل شدند که از این تعداد؛ ۲۸ نفر پژوهشگر برگزیده دانشگاهی، ۲ نفر پژوهشگر برگزیده وزارت بهداشت، ۸ نفر پژوهشگر جوان و یک نفر پژوهشگر مهارتی بودند. همچنین ۵ انجمن علمی برگزیده و شش نشریه علمی برگزیده معرفی و تقدیر شدند. افزون بر این، از ۱۲ فناور برتر و ۱۰ پژوهشگر برگزیده ارتباط با صنعت و جامعه نیز قدردانی شد.

 

۲۸ پژوهشگر برگزیده دانشگاهی

سید ابوالقاسم محمدی از دانشگاه تبریز، مهرداد نیاکوثری از دانشگاه شیراز، نوید قوی حسین‌زاده از دانشگاه گیلان، فرخ اسدزاده از دانشگاه ارومیه، علی طاهری میرقاید از دانشگاه تهران، محمدعلی میرزازاده حسن کیاده از دانشگاه گیلان، حسن نمازی ربطی از دانشگاه تبریز، صادق رستم نیا از دانشگاه علم و صنعت ایران، زهرا شریعتی نیا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سعید عزیزیان از دانشگاه بوعلی سینا همدان، علی سنبلی از دانشگاه شهید بهشتی، مریم مقدم متین از دانشگاه فردوسی مشهد، علی مشهدی از دانشگاه قم، جلیل حیدری دهوئی از دانشگاه تهران، علی حسین خانی از موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، معصومه استاجی از دانشگاه علامه طباطبائی، احمد علی‌پور از دانشگاه پیام نور، سیدسپهر قاضی نوری نائینی از دانشگاه تربیت مدرس، محمدرضا محمدعلیها از دانشگاه علم وصنعت ایران، حامد میرزاده سلطانپور از دانشگاه تهران، محمد عارفی از دانشگاه کاشان، محمودرضا حقی فام از دانشگاه تربیت مدرس، مهشید خرازی های اصفهانی از دانشگاه صنعتی اصفهان، محمد نجف زاده از دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، محمد عطایی از دانشگاه صنعتی شاهرود، سید مسعود براکاتی از دانشگاه سیستان و بلوچستان، امید معینی جزنی از دانشگاه اصفهان و احد نژاد ابراهیمی از دانشگاه هنر اسلامی تبریز پژوهشگران برگزیده دانشگاهی بودند.

 

پژوهشگران برگزیده وزارت بهداشت

رویا کلیشادی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

معصومه سیمبر از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

پژوهشگر برگزیده مهارتی

روح الله عبدالهی از دانشگاه ملی مهارت

 

پژوهشگران برگزیده جوان

عبدالحسین همتی سراپرده از دانشگاه باهنر کرمان

مصطفی عباس زاده از دانشگاه صنعتی امیرکبیر

معین معینی اقطاعی از دانشگاه صنعتی شریف

رضا رمضانیان از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مهدی قائمی اصل از دانشگاه خوارزمی

حسین میهمی از دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)

ساسان پیروزی از دانشگاه آزاد اسلامی

بهرام چوبین از دانشگاه وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و کشاورزی (تات)

 

۱۲ فناور برتر

هادی فلاح‌اردشیر دانشگاه صنعتی سهند

محمدمهدی نادری پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی )ابنسینا( - جهاد دانشگاهی

سمیه نیکنام دانشگاه علوم پزشکی تهران

عبدالرضا اسرار پارک علم و فناوری استان فارس فیزیک- ذرات بنیادی و انرژی باال

احد قبادی پارک علم و فناوری استان کرمانشا

مجید شکوریان پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیالت تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

سید محسن امامی از پارک علم و فناوری استان قم

فرهاد مردوخی پارک علم و فناوری دانشگاه رازی

نوید نصیری زاده پارک علم و فناوری استان یزد

پویان رحمتی پارک علم و فناوری استان خوزستان

مسعود محبوبی پارک علم و فناوری خلیج فارس استان بوشهر

پژوهشگران برگزیده در همکاری با جامعه و صنعت

 

۱۰ پژوهشگر برتر ارتباط با صنعت و جامعه

شهریار کابلی از دانشگاه صنعتی شریف، یاسر نوروزی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر، روزبه شفقت از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مهدی دیمی دشت بیاض از دانشگاه حکیم سبزواری، مهدی سالمی کلجاهی از دانشگاه صنعتی سهند، عبدالرضا واعظی هیر از دانشگاه تبریز، علیرضا قاسم پور از دانشگاه شهید بهشتی، سید علیرضا افشانی از دانشگاه یزد، نادر زالی از دانشگاه گیلان و محمدرضا نقوی از دانشگاه تهران نیز پژوهشگران برتر ارتباط با صنعت و جامعه بودند.

*انجمن‌های علمی برگزیده

همچنین ۵ انجمن علمی برتر نیز تقدیر شدند؛ انجمن علمی آهن و فولاد ایران، انجمن علمی نانوفناوری ایران، انجمن علمی هسته‌ای ایران، انجمن علمی گل و گیاهان زینتی ایران، انجمن علمی پژوهش‌های انتظامی ایران.

*نشریات علمی برگزیده

افزون بر این، شش نشریه علمی نیز به این شرح تجلیل شدند؛ نشریه پژوهش‌های فلسفی از دانشگاه تبریز، نشریه Iranian journal of Archeological Studies از دانشگاه سیستان و بلوچستان، نشریه Journal of Operation and Automation in Power Engineering از دانشگاه محقق اردبیلی، Iranian Journal of Animal Biosystematics از دانشگاه فردوسی مشهد، نشریه Journal of Medicine plants از انجمن علمی گیاهان دارویی و نشریه Veterinary Research Forum از دانشگاه ارومیه.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.