عضو هیات علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی سرآمد علمی استان البرز شد
به گزارش روابط عمومی دانشکدگان، در این آیین محمد نبیونی، رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز با بیان اینکه خانه اصلی نخبگان و سرآمدان عرصههای دانشگاهی، پژوهشی و اجرایی است، گفت: شورای علمی بنیاد نخبگان سالانه، چهرههای برجسته علمی را به عنوان سرآمدان علمی انتخاب کرده و از آنها تجلیل میکند. هدف از این اقدام، معرفی سرآمدان علمی به نسل جوان و الگوسازی در عرصههای علمی، فرهنگی و ادبی جامعه است.
وی افزود: در فرآیند معرفی سرآمدان علمی و چهرههای برجسته شاخصههایی بر اساس دارا بودن سوابق علمی برجسته در سطح ملی، پژوهشگری ، تألیفات علمی و سابقه اجرای پروژههای تحقیقاتی متعدد مد نظر قرار گرفته است.
دکتر نبیونی ادامه داد: برگزیدگانی که امروز معرفی میشوند، متولد، ساکن استان البرز بوده یا اینکه حداقل به مدت ۲۰ سال در حوزه علم فناوری و نظام آموزش استان فعالیت داشته و در این مسیر اثرگذار بودهاند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ضمن تقدیر از تمامی سرآمدان علمی حاضر در مراسم اظهار کرد: این سرآمدان علاوه بر اینکه حوزه تخصصی خود و شاگرد پروری افرادی موثر و نخبه هستند، موسس بودن در فرایند انتخاب آنها به عنوان سرآمد علمی در شورای بنیاد ملی نخبگان مهم بوده است. امیدواریم این دو سرآمد بتوانند در حوزه شاگرد پروری و اثر گذاری در حوزه نخبگانی موثر و اثرگذار باشند.
در ادامه آیین تکریم و تجلیل از سرآمدان علمی استان از دکتر علی اسدی، عضو هیات علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به عنوان سرآمد برگزیده، تجلیل شد. دکتر اسدی تهیه ۲۰۰ مقاله علمی و پژوهشی و ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله در کنفرانسهای ملی و بین اللملی، تالیف، ترجمه و چاپ ده کتاب و ترجمه در حوزه کشاورزی را در کارنامه خود دارد.
همچنین این سرآمد علمی علاوه بر فعالیت به عنوان رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، سرپرستی ۳۰ طرح پژوهش ملی و استانی را بر عهده داشته و همکاری و تعاملات تاثیرگذاری با نهادهای مهم حوزه کشاورزی محقق کرده است.
همچنین در این آیین از دکتر منصور رضوی عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان منتخب سرآمد علمی استان در حوزه مواد و انرژی تقدیر و تجلیل شد.
دکتر رضوی عنوان پژوهشگر برتر کشوری از جشنواره نوآوران برگزیده، تهیه ۱۵۰ مقاله و چاپ آن در مجلات ISI و ارائه مقاله در کنفرانس های داخلی را در کارنامه خود دارد.
وی همچنین با کسب افتخارات علمی دیگری چون فناور برتر در استان و کشور، در راستای حل نیازهای صنعتی ۵۰ طرح صنعتی را سرپرستی کرده که مورد استفاده صنابع واقع شده است.
نظر شما :