کلیه نمونه ژنوتیپ های سویا در بانک ژن تجدید کشت گردیدند.
در این مرکز حدود ۴۰۰ ژنوتیپ سویا وجود دارد که با تلاشهای صورت گرفته کلیه نمونههای موجود در سردخانه در تابستان گذشته تجدید کشت و برداشت شدند. با توجه به قدرت ماندگاری کمتر سویا و اینکه یک دانهی روغنی است و ممکن است قوهی نامیهی (جوانه زنی و زنده مانی) آن زودتر از سایر بذور گیاهان زراعی از بین برود، کلیه ژنوتیپهای سویا در بهارو تابستان سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تجدید کشت (برداشت اواخر تابستان سال ۱۴۰۳) و برای بوجاری و بسته بندی به بانک ژن منتقل شدند. این کار در بخش حبوبات انجام شده است.