نهمین نشست معاونین اداری مالی واحدهای دانشگاه تهران در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران هدف از برگزاری این نشست را در دانشکدگان تبادل نظر و رسیدن به راهکارهایی در حوزه ی مالی و اداری دانست و اظهار داشت: رسیدن به راهکارها برای دست یافتن به مسیر های بهتر در اداره ی دانشگاه به ویژه در حوزه ی شیوه های کسب در آمد و توسعه درآمد زایی در دانشگاه تهران است.
دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی در خصوص استقلال و خودکفایی در حوزه ی غذایی افزود: امروز بحث امنیت غذایی و تامین غذای مردم و همچنین کشاورزی دانش بنیان امنیت ملی کشور های مختلف شده است.
وی در ادامه گفت: استقلال کشور، توسعه ی اقتصادی کشور، اشتغال و به نوعی پیشرفت اقتصادی کشور در گرو کشاورزی پیشرفته و دانش بنیان است.
دکتر موسوی با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در شروع سال و توجه و تاکید ایشان بر کشاورزی دانش بنیان خاطر نشان کرد: این ماموریت خطیر بر عهده ی دانشگاه ها گذاشته شده و با توجه به نقش پررنگ دانشگاه تهران در حوزه ی امنیت غذایی کشور و این دانشکدگان که بهعنوان بخشی از مجموعه ی دانشگاه تهران بوده، ماموریت مستقیم بر عهده ما گذاشته شده است.
وی با اشاره به اینکه انجام این ماموریت خطیر صرفا با کمک های دولت و ردیف بودجه ای امکان پذیر نیست بیان داشت: باید قدم های بزرگی برداشته شود تا این ماموریت بزرگ و خطیر را به سرانجام برسانیم و این زیر ساخت ها حفظ و توسعه یابد تا زیر بناهای کشاورزی پیشرفته کشور در اینجا فراهم شود.
دکتر ابراهیم زاده موسوی با بیان اینکه به نظر می رسد دو مجرای بسیار مهم و قابل احتساب منابع بخش خصوصی و کمک های بانک ها باشد افزود: برای برداشتن قدم های بزرگ برای آینده نیازمند منابع پایدار و وافی و کافی هستیم که این منابع در بخش خصوصی و بانک ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای حضور بخش خصوصی حتما باید بانکی در کنار دانشگاه باشد گفت: بانک کشاورزی اعلام آمادگی کرده است که چه طور با دانشکدگان و با تعامل هم بتوانیم این ماموریت و توسعه را با حمایت دانشگاه تهران و سیاست گزاری هایی که انجام خواهد داد به این امر هم دست پیدا کنیم.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی با بیان ماموریت و رسالت بانک کشاورزی برای تعامل با دانشکدگان خاطر نشان کرد: در این نسشت میزبان هیات مدیره بانک کشاورزی و رئیس شعب استان البرز هستیم و طی گفتگو و رایزنی هایی قرار بر انعقاد توافق نامه ای در خصوص همکاری بانک کشاورزی با دانشکدگان خواهیم بود.
در این نشست دکتر سیف اللهی عضو هیات مدیره بانک کشاورزی کشور به ارائه خدمات بانک کشاورزی به پیشبرد اهداف دانشگاه تهران و دانشکدگان و همچنین ارائه خدمات رفاهی به کارکنان دانشگاه پرداخت و افزود: بر اساس تعاملی که بین دانشگاه و بانک کشاورزی ایجاد خواهد شد هرچه دانشگاه با بانک در تعامل بیشتری باشد بانک برای ارائه خدمات دست باز تری دارد.
در این مراسم دکتر احمد نوحه گر معاون اداری و مالی دانشگاه تهران هدف از نشست معاونان اداری و مالی واحد های دانشگاه تهران را که به میزبانی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بوده را رسیدگی به مشکلات و مسائل این واحد دانست و افزود: امورات این دانشکدگان علی رقم تنگناهایی که دارد بررسی شد وهمچنین مدیریت دانشکدگان در تلاش است که بتواند منابع غیر از دانشگاه تهران در اختیار شان قرار گیرد .
وی افزود: این تلاش ها در حال ثمر دادن است سرمایه گذاری هایی در بیرون از دانشگاه تهران و دانشکدگان قرار است انجام شود که ثمرات و برکاتش تا یک سال آینده نمود خواهد داشت.
دکتر نوحه گر بیان داشت : در این زمینه نشست هایی در ستاد دانشگاه تهران خواهیم داشت و نوع نگاهمان به این دانشکدگان تقویت خواهد شد و با بازدید های که انجام گرفت نیازهای این دانشکدگان را برطرف خواهیم کرد.
وی گفت : آنچه مربوط به ما در دانشگاه میباشد تلاش خواهد شد که تقویت شود و آنچه مربوط به بیرون دانشگاه میباشد را هم تهسیل خواهیم کرد.
دکتر نوحه گر با بیان اینکه ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی دانشکدگان یکی از با کیفیت ترین ایستگاه های تحقیقاتی کشور است خاطر نشان کرد: یکی از ایستگاههای بی نظیر و با کیفیت در کشور ایستگاه تحقیقاتی دانشکدگان است که این وظیفه ی ما را سنگین تر میکند در جهت حفظ و توسعهی این ایستگاه و بتوانیم در این زمینه کمک هایی را به دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی داشته باشیم.
در این گردهمایی، دکتر طلایی معاون اداری مالی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی به ارائه گزارش و عملکرد دانشکدگان در بخش های ساختار و تشکیلات، برنامه ریزی راهبردی دانشکدگان، بودجه بندی، طرح های عمرانی و تعمیراتی پرداخت و برخی نیازمندی های دانشکدگان در تامین نیروی انسانی تخصصی، لزوم برگشت درآمدهای اختصاصی و تامین مبالغ قراردادهای پیمانکاری از منابع عمومی، نیاز به نوسازی ناوگان ادوات مکانیزه کشاورزی برای فعالیت های زراعی، باغی، دامی و جنگلی را مورد تاکید قرار داد. ایشان در ادامه خواستار کمک دانشگاه برای انجام تعمیرات و بهسازی اساسی خوابگاههای دانشجویی شدند. همچنین بیان داشتند که اکنون بیش از هر زمان دیگر ضرورت دارد ورود بخش خصوصی و جذب سرمایه گذار برای مشارکت در اهداف مختلف در دانشگاه، ذیل سیاست های کلان دانشگاه، تسهیل گردد.
گفتنی در این نشست ابتدا از ایستگاه تحقیقاتی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی بازدید به عمل آمد.
در این مراسم معاونان واحد های دانشگاه تهران نیز به گفتگو و تبادل نظر پرداخته و دو دستور در این نشست بیان شد.
نظر شما :