برگزاری کلاس های چهره به چهره صاحبان صنعت با دانشجویان در گروه صنایع غذایی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۰۸۸۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۳۴
عضو هیئت علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی و مهندسی فرایندهای غذایی؛ با برگزاری این نشست ها امید آفرینی در دانشجویان بالا می رود.

دکترمحسن لبافی عضو هیات علمی دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی در گفتگو با روابط عمومی اظهار داشت: گروه صنایع غذایی از سال 1397 با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسین کارخانه های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف نموده است. 
وی در ادامه گفت: این نشست های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس تر از وضعیت صنایع غذایی و نیاز های حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است. 
دکتر لبافی افزود:  با فراهم شدن بهتر فضای آموزش و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست های حضوری محروم شدیم اما براحتی توانستیم از مدیران بخش های تولید، و تحقیق و توسعه  (R&D)صنایع  و مراکز پژوهشی تخصصی  مرتبط با دروس دانشجویان دعوت بعمل آوریم. 
همچنین با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فن آوری آب میوه، صنایع قند(چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی، تداوم و توسعه داشته است.
وی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس های تخصصی بیان داشت: که  دانشجویان از حالت تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج شده و متوجه می‌شوند که علاوه بر  فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی،  برای تکمیل دانسته های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالین و مدیران صنایع نیز ضروری است. چرا که در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند همین دروس نظری کافیست اما بمحض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت های دیگر هم  می‌شوند. و بوضوع به اهمیت دروس بین رشته‌ای، مثل مسائل مالی، مدیریتی، مسائل فرهنگی، روانشناسی ارتباطات و تجربه مدیران واقف می گردند.
دکتر لبافی با بیان اینکه  مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود  هستند بدنبال دانشجویانی می گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی، نواوری نیز دارای زمینه های اولیه باشند.
وی بیان داشت : در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت بعمل آورده ایم.  این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و شیوه اجرای پروژه های علمی تخصص و کاربردی هم برای دانشجویان و هم مدیران صنایع بسیار مفید بوده است که در بازخورد های اعلام شده از سوی دانشجویان و مدیران بوضوح این مطلب بیان شده است.
در جدیدترین نشست که در کلاس درس فن آوری شیر و فرآورده های آن  با حضور مهندس عبدالله قدوسی فارغ التحصیل رشته صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران  که مدت ۲۹ سال در صنعت  لبنیات کشور مشغول فعالیت  بوده  و از مدیران موفق در این حوزه می باشد و هم اکنون مدیر عامل شرکت پاک است ،ضمن بیان تجربیات خود در مدت فعالیت در این رشته تخصصی در صنایع کشور افزود: صنعت  با دانشگاه باید پیوند بخورد تا پیشرفت ایجاد شود اگر همیشه صنعت خودش را نیازمند دانشگاه بداند و دانشگاه هم خودش را در جهت پیشرفت درصنعت مرتبط بداند در این میان دانشجو نفع می‌برد.
وی در ادامه بیان د اشت:  دانشگاه تهران بهترین محل برای شناسایی نخبگان و جذب آنها در صنعت لبنیات کشوراست. حتما بجای افرادی که بازنشسته خواهند شد از دانشجویان این رشته استفاده خواهیم کرد و این‌ها را به کار خواهیم گرفت چرا که  افراد توانمندی که مشغول کار خواهند شد باعث تحول این مجموعه خواهند شد.
مهندس قدوسی گفت: امیدوارم برگزاری این کلاس های تخصصی و ارتباط دانشجویان با مدیران صنعت  نقطه عطفی باشد برای پیشرفت صنعت لبنیات کشور به ویژه مجموعه ما،  چراکه که هم صنعت و هم دانشگاه از این ارتباط بهره‌مند می شوند. در ادامه جلسه، مدیریت شرکت پاک پیشنهاد جذب چهار نفر از دانشجویان درس فن اوری شیر  برای یکی از شرکت های خود را بطور رسمی اعلام نمودند.
همچنین گزارش اولیه طرح مقایسه کیفیت حسی چشایی شیر پاستوریزه چند شرکت را که بصورت آماری در دست تهیه می باشد از سوی ایشان مورد استقبال و برای استفاده، به واحد تحقیقات و توسعه شرکت تحت مدیریت خود گزارش و اعلام نمودند.    


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.