نخستین نشست هم‌اندیشی و تبادل متخصصان اصلاح بذر /طرح تولید بذر هیبرید ملی با محوریت بذر ذرت

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۸ کد : ۴۱۰۴۷ اخبار
تعداد بازدید:۹۳
 نخستین نشست هم‌اندیشی و تبادل متخصصان اصلاح بذر /طرح تولید بذر هیبرید ملی با امضای تفاهم همکاری مشترک در خصوص انتقال دانش فنی و مهندسی شرکت تامین تجارت توانا و دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران به کار خود پایان داد.


به گزارش روابط عمومی دانشکدگان؛ آیین امضای تفاهم همکاری مشترک در خصوص انتقال دانش فنی و مهندسی شرکت تامین تجارت توانا شرکت و دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور متخصصان این حوزه در ساختمان گروه اقتصاد و توسعه و ترویج کشاورزی برگزار شد.

دکتر کامبیز پور طهماسی در این نشست اظهار داشت: با توجه به شعار  امسال  که جهش تولید با مشارکت مردم است در حوزه معاونت پژوهشی تصمیم گرفته شد که ارتباط با شرکت‌هایی که با مردم سر کار دارند را بیشتر کنیم تا تولیدات بهتر و بیشتری داشته باشیم و در واقع با بخش خصوصی وارد فازهای عملیاتی بشویم.

معاون پژوهشی و فناوری  دانشکدگان در ادامه بیان داشت: شرکت تامین تجارت توانا یکی از شرکت‌های مهم تولید کننده و وارد کننده بذر در ایران است طی رایزنی های انجام شده قرار شد بخش تحقیق و توسعه این شرکت در طی چند سال با همکاری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بذر‌ها و تجربیاتی که از کشور صربستان می‌آورند را مور بررسی قرار دهیم  تا در مناطق مختلف ایران کشت کنیم.

وی با اشاره به تجربه بالای کشور صربستان در تکثیر و توسعه بذر افزود:  به دلیل اینکه شرکت تامین تجارت در این کشور مقیم است و سالها در این حوزه فعالیت کرده در ایران رابط بین ما و کشور صربستان است که با کمک آنها بتوانیم بذرها را بومی‌سازی کنیم.

دکتر پور طهماسی خاطر نشان کرد: علاوه بر بذر در زمینه‌های دیگر مثل کشت‌های گلخانه‌ای و بحث‌های مربوط به دام هم قراراست که همکاری مشترک با این شرکت داشته باشیم.

در ادامه نشست مدیر عامل شرکت تامین تجارت بیان داشت: فصل جدیدی در کشاورزی ایران با مشارکت این طرح خواهد بود و در حیطه بحث علمی بین ایران و صربستان دانشگاه تهران به دلیل تجربه و دانشی که تولید کرده بهترین پل ارتباطی با موسسات تحقیقاتی دنیا خواهد بود چرا که  سرآمدهای بازار علمی ایران دانشگاه تهران است.

در ادامه نشست دکتر زوران استانیسیچ ازکشور صربستان به بیان تجربیات کشورش در حوزه بذر پرداخت و به سوالات دانشجویان دکتری و اساتید هیات علمی پاسخ داد.

 


( ۱ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.