مراسم گرامیداشت شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و فرماندهان مقاومت در دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه تهران

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۵ کد : ۴۳۶۸۸ اخبار
تعداد بازدید:۵۱۲
مراسم گرامیداشت شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و فرماندهان مقاومت، غبارروبی وتجدید میثاق با شهدای گمنام و تجمع اعتراضی علیه وحشی گری های رژیم منحوس صهیونیستی  با حضور رئیس دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی دانشجویان ، اساتید ، روسای دانشکده ها ، اعضای هیات رئیسه و کارکنان در این دانشکدگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکدگان ؛ دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی که از رزمندگان و فرماندهان زمان جنگ تحمیلی هم هستند در این مراسم ضمن تسلیت و تعزیت به محضر مقدس امام زمان و رهیر معظم انقلاب در پی شهادت شهید سید حسن نصرالله اظهار داشت : شهید سید حسن نصرالله چند ویژگی بسیار ممتاز داشت که اولین ویژگی بارز این شهید بزرگوار و این اسوه بارز مجاهدت و شهادت و مقاومت شناختن راه بود که با بصیرتش راه خوب شناخت.


وی در ادامه بیان داشت:دومین ویژگی بارز این شخصیت بزرگ شناخت وظیفه بود و سومین ویژگی اینکه برای انجام وظیفه چه تاکتک و استراتژیکی باید به کار گرفت که در هر سه مورد این شخصیت والا مقام موفق عمل کرد .
این رزمنده و فرمانده زمان جنگ تحمیلی با اشاره به شناخت راه بیان داشت:برای شناخت راه باید به گذشته نگاه کرد در جریان حق و باطل ظلم وعدالت همیشه بوده است فقط شکلش عوض شده است.


دکتر موسوی گفت: سید حسن نصرالله در سال 55 که شروع مبارزاتشان بود راه را شناخت و اینکه حرکت در این میسیر نیاز به تعمق و تدبیر دارد را قبل پیروزی انقلاب با حضور امام خمینی و شاگردی ایشان شناخت.
وی در ادامه اشاره داشت :با پیوستن به سازمان عمل اسلامی در لبنان که بنیانگزارش شهید موسی صدر بود  راه را پیدا کرد و از همان شروع کارش پیوری و اطاعت از ولایت فقیه و امام خمینی را دستور کار خود قرار داد.


دکتر موسوی افزود: سید حسن نصرالله در کاروان حق انقلاب اسلامی قرار گرفت و با بصیرت و شناخت در این راه ایستاد و از همان موقع یک وظیفه برای خودش تعریف کرد و آن این بود که ریشه استعمار و استسمار در منطقه که نمایندگی اش را اسرائیل داشت را بکند و برای خودش تعریف کرد که چور در ریشه کن کردن این استعمار جهاد و تلاش و کوشش کندو این وظیفه را در خود دید و به هر شکلی درد این حطیه ادای دین کرد و تا پای جان و اهدای خون در این مسیر جنان فشانی کرد.


وی در ادامه گفت: رمز موفقیت سید حسن در این راه چه بود؟ خیلی ها در طول تاریخ قطار جریان حق را سوار شدن ولی تا انتها نتوانستند جلو بروند رمز موفقیت سید حسن نصرالله این بود که با بصیرت وظیفه‌اش را شناخت و چطور عمل کردن به این وظیفه هم جزو برنامه‌هایش بود و در این سال‌های اخیر آثار و خروجی و برکاتش  را دیدیم. سید حسن نصرالله آرزوی شهادت داشت و منتظراین اتفاق بود  و در دعاهای خود همیشه عنوان میکرد که به دوستان شهیدش ملحق شود.

دکتر موسوی در مورد سید حسن نصرالله اظهار داشت: یکی دیگر از ویژگی های سید حسن نصرالله ولایت مدار بودن محض ایشان بود سال ۶۱ محضر امام خمینی رسیدند حکمی را از دست ایشون دریافت کردند و همان موقع با امام بیعت کردند و با معظم رهبری هم همین بیعت را انجام دادند و تا آخر هم ایستادند.


وی در ادامه در خصوص تحولات لبنان و نقش سید حسن نصرالله خاطر نشان کرد: بعد از اشغال لبنان در سال 61  اولین اتفاقی که افتاد لشکری از کشور حرکت کرد به سمت لبنان و فرماندهی این لشکر حاج احمد متوسلیان  برعهده داشت و من  هم با اعزام بعدی وارد لبنان شدم آنجا حضرت آقا پیامی دادند که راه قدس از کربلا می‌گذرد و خواستند که  شما حرکت نظامی انجام ندهید و باید با سازماندهی کار فرهنگی انجام دهید از همان جا  سید حسن نصرالله به فکر سازماندهی مجموعه حزب الله افتاد و جالب هست که بدانید اسم حزب الله یادگاری از شهدای کرج است که شهید سید مهدی یحیوی که در امامزاده محمد کرج هم دفن هستند اسم مبارک حزب الله را برای این تشکیلات که امروز به عنوان سمبولی از مقاومت و مجاهدت عدالت و ظلم ستیزی عدالت خواهی می‌شناسیم را انتخاب کردند. 


همچنین افزود: در این سال‌ها سید حسن نصرالله  21سالش بود ما با همان  عزم و اراده که تا قبل شهادتشان می دیدیم پای کار ایستادند و با همان عزم اراده افق آینده  و نقشه آینده را برنامه‌ریزی کردند و به اهداف بزرگشان رسیدند و این بود که لبنان را از اشغال اسرائیل درآوردند و اسرائیلی که تا قبل از عملیات ۲۰۰۶ شکست ناپذیر بود راشکست دادند و اسرائیل آن اعتبار شکست ناپذیری رو از دست داد و همه ی اینها به برکت این مرد بزرگ بود. همین که امروز در جهان افراد جذب این تفکر شدند و انسان‌ها در این مسیر وارد شدند و راه حق انقلاب اسلامی را شناختند و به  این کاروان پیوستند و با وجود برکت ایشان بود.


این استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به وظایف دانشگاهیان برای نفشه راه آینده کشور بیان داشت: در درجه اول اینکه راه را درست بشناسیم این تکریم و گرامیداشت ها نشان دهنده این است که ما راه را درست شناختیم  و راه را درک کردیم. و باید نگاهمان  به زبان رهبری باشد که ایشان چه انتظاری از ما دارند هم برای ادامه مسیر و هم حرکت رو به جلو که در این واقعه حضرت آقا چه انتظاری از ما دارند .

 یکی از پاشنه‌های آشیل کشور بحث امنیت غذایی است

دکتر موسوی ادامه داد: من در جمع دانشگاهی خودمان اینکه ما چه وظیفه‌ای داریم تاکیدم بر این هست که که الان در کشور و در همه کشورهای دنیا یکی از موضوعات مهم که جزو  امنیت ملی کشور هست بحث امنیت غذایی است

در موضوع شهادت سید حسن نصرالله ما غافلگیر شدیم در شهادت شهید اسماعیل هنیه و سردار حاج قاسم سلیمانی ما غافلگیر شدیم و این غافلگیری بارها تکرار شد و از این غافلگیری درس نگرفتیم . یکی از پاشنه‌های آشیل کشور بحث امنیت غذایی است اگر یک ماه نهاده‌هایی که وارد کشور می‌شوند و نیازهای ورودی بخش صنایع غذایی و دام و طیور کشور است وارد کشور نشود چه اتفاقی می‌افتد ؟ دشمن هم بیکار ننشسته ما نباید از این موضوع غافل بشیم اگر روزی از این دریچه و از این زاویه برای کشور اتفاقی بیفتد ما همه مسئولیم ما وظیفه داریم که در این زمینه بهترین اقدامات را انجام دهیم ما در این سنگر باید ادای وظیفه کنیم و حضرت آقا از همه دانشگاهیان خواستند که در امنیت غذایی کشور چه نقشی را می‌توانند داشته باشند و چه کاری می ود انجام داد.
و این رو به عنوان یک وظیفه و یک تکلیف بسازیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم ما اهداف خودمان را تعیین بکنیم و برایش مجاهدت و تلاش کنیم چرا که امنیت غذایی کشور کمیتر از امنیت غذایی ملی نیست.

 این مراسم که با حضور دانشجویان اساتید دانشگاه کارکنان و روسای دانشکده ها حضور داشتند با حضور بر سر مزار شهدا و غبار روبی و خواندن مرثیه برگزار شد با خواندن بیانیه دانشکدگان کشاورزی ومنابع طبیعی خاتمه یافت.


( ۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.