شرکت زم زم، سر سفرهء درس صنایع نوشابه سازی / فرصتی طلایی در آشنایی با نوآوری و چالشهای عصاره سازی نوشابه های گاز دار در کشور در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
به گزارش روابطعمومی دانشکدگان،در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، دانشجویان درس صنایع آبمیوه و نوشابه های گاز دار در گروه صنایع غذایی، میزبان یکی از مدیران فعلی شرکت زمزم و از دانش آموختگان دو دهه قبل گروه صنایع بودند.
این نشست با هدف آشنایی بیواسطه دانشجویان با این حوزه، همراه با انتقال تجربیات وشناخت از نیازهای علمی و حرفه ای صنعت نوشابه برگزار گردید.
در این جلسه دکتر ثواقبی به تاریخچه و فعالیت های جاری صنعت عصاره سازی و فرمولاسیون انواع نوشابه های گاز دار درشرکت بزرگ وصاحب نام زمزم پرداختند. این رویداد فرصتی مناسبی فراهم آورد تا دانشجویان در کنار مباحث علمی مورد مطالعه، سوالات مرتبط با وضعیت این صنعت همراه با چالش ها و نیازهای این بخش را بطور مستقیم مطرح و به بحث گذارند.
با توجه به سابقه برگزاری پیوسته این نشست ها در گروه صنایع غذایی برای دروس تخصصی در هر ترم، این شیوه آموزشی و ارتباطی بین درس و صنعت، امکان شناخت واقعی از هر صنعت و آگاهی از مهارت های لازم برای ورود به هر یک از واحد های تخصصی را برای دانشجویان فراهم آورده است.
نظر شما :