درخشش نخبگان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در دومین آئین اهدای «جایزه کریم» / تاکید رئیس دانشگاه تهران بر حمایت از نخبگان و بهبود زیست دانشجویی با پشتوانه خیرین

۲۷ مهر ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۷ کد: ۵۶۱۱۹ اخبار
تعداد بازدید: ۱۸۷
 دومین آئین اهدای جایزه کریم و تقدیر از ۵۰ دانش‌آموخته برتر دانشگاه تهران برگزار شد که در این میان، سه تن از دانشجویان ممتاز و برتر دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی نیز به عنوان برگزیدگان این جایزه ارزشمند مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، دومین آئین اهدای جایزه کریم و تقدیر از ۵۰ دانش‌آموخته برتر دانشگاه تهران، چهارشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵ در باغ هزاردستان برگزار شد و طی آن از استعدادهای برتر علمی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

دکتر محمدحسین امید، رئیس دانشگاه تهران، در این مراسم درباره طرح‌های حمایتی از جمله بورس نخبگان دانشگاه سخن گفت و افزود: «خیّر محترم علاوه بر اهدای جایزه به فارغ‌التحصیلان برتر، در طرح بورس نخبگان نیز حمایت از ۵۰ نفر را پذیرفتند.»
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به فلسفه این طرح تاکید کرد: «حمایت از نخبگان با هدف ماندگاری آن‌ها و کمک به اینکه در دوران تحصیل دغدغه معیشت نداشته باشند انجام می‌شود تا بتوانند بیشتر به درس بپردازند و خروجی‌شان خروجی قابل قبولی برای کشور باشد.»

دکتر امید با بیان اینکه طرح‌های جدید حمایتی از دانشجویان در بنیاد دانشگاه تهران در حال پیگیری و اجراست، افزود: «بنیاد دانشگاه در بیش از یک دهه فعالیت، طرح‌های دیگری هم داشته و حتماً در آینده نیز طرح‌ها و زمینه‌های دیگری برای کمک فراهم خواهد شد. دانشگاه با پشتوانه فکری، مادی و معنوی خیّرین بزرگوار تلاش می‌کند شرایط زیست دانشجویی را بهتر کند.»

رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر محدودیت‌های موجود اظهار داشت: «همه ما با گرفتاری‌های کشور و شرایط سختی که با آن مواجهیم آشنا هستیم و می‌دانیم دانشگاه چه شرایطی دارد، ولی کمک‌هایی که در سال‌های اخیر، به‌ویژه از سوی یاریگران و خیّرین بزرگوار به دانشگاه شده، باعث شده محیط دانشجویی و زیست دانشجویی بهتر شود.»

دکتر امید خطاب به حاضران گفت: «امیدوارم همه ما حامی این نوع طرح‌ها باشیم. در شرایطی که در کشور عده‌ای در تلاشند برای سودجویی و افزایش مال و ثروت از هر راهی استفاده کنند، بزرگوارانی از مال خود در مسیر حمایت از علم و فناوری کمک می‌کنند. امیدوارم اقداماتی نظیر کار این خیّر ارجمند، در عرصه‌های دیگر هم انجام شود و توسعه پیدا کند تا باعث شود مرجعیت محیط دانشجویی دانشگاه تهران حفظ شده و تقویت و ارتقا پیدا کند.»

رئیس دانشگاه تهران از رؤسای دانشکده‌ها و استادان حاضر سپاس‌گزاری کرد و افزود: «حضور دانشجویان محور همه فعالیت‌های دانشگاه است. همه ارکان دانشگاه از کارمندان و استادان تلاش می‌کنند تا شرایط بهتری برای کار تحصیل و آموزش دانشجویان رقم بخورد.»

دکتر امید در بخش پایانی صحبت خود، خطاب به دانشجویان گفت: «احتمالاً بخشی از شما بزرگواران در دانشگاه تهران پذیرفته شده‌اید و در دوره کارشناسی ارشد یا دکتری هم در همین دانشگاه تحصیل می‌کنید، بعضی از شما به دانشگاه دیگری می‌روید یا تصمیم دارید برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروید هر کجا به تحصیل ادامه بدهید خوب است و اگر علاقه‌مندید وارد بازار کار شوید هم خوب است. امیدوارم آنچه در دانشگاه آموخته‌اید در زندگی‌تان مفید باشد و همیشه دانشگاه تهران انتخاب اول شما باشد. اما مهم‌تر از اینها، امیدوارم در آینده، علاوه بر انتقال دانش و تجربیات خود، روزی در جایگاهی قرار بگیرید که از جمع دیگری از دانشجویان حمایت کنید و یاریگر دانشگاه باشید.»

تاکید بر خوداتکایی و خردورزی در مسیر پیشرفت کشور
در ادامه این مراسم، یاریگر طرح جایزه کریم نیز در سخنانی با تأکید بر ضرورت کمک به وطن، بر لزوم هوشیاری نسبت به منافع کشور، پرهیز از ساده‌انگاری در تحلیل رفتار قدرت‌های خارجی و توسعه خردورزی بر مبنای آثار بزرگان ادب فارسی تأکید کرد.

همچنین دکتر محمود کمره‌ای، رئیس هیأت‌مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران، ضمن خیرمقدم به حاضران، از بانی جایزه کریم برای فراهم کردن فرصت تقدیر از دانش‌آموختگان رتبه اول تعدادی از رشته‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد دانشگاه در دومین سال متوالی تشکر و ابراز امیدواری کرد که فرهنگ قدردانی از نخبگان و حمایت از استعدادهای برتر در دانشگاه گسترش یابد.

شایان ذکر است از مجموع ۵۰ دانش‌آموخته برتر این دوره (شامل ۴۷ جایزه برای رتبه اول کارشناسی از ۱۲ دانشکده و دانشکدگان و ۳ جایزه برای رتبه اول کارشناسی ارشد در رشته‌های فلسفه و زبان و ادبیات فارسی)، سه تن از دانشجویان ساعی و ممتاز «دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی» با کسب بالاترین معدل کل، موفق به دریافت این جایزه ارزشمند شدند.


اسامی دانشجویان برتر دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در دومین جایزه کریم:
1. آتنا بهشتی‌فر - رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی (کارشناسی پیوسته)
2. آرزو ابراهیمی - رشته علوم و مهندسی آب (کارشناسی پیوسته)
3. ثمر اکباتان - رشته علوم و مهندسی محیط زیست (کارشناسی پیوسته)


( ۴ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.