جلسه شورای راهبردی رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان البرز در پردیس برگزارشد

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۰ کد : ۱۰۸۰۱ اخبار
تعداد بازدید:۴۴۶

جلسه شورای راهبردی رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان البرز با حضور دکتر شهبازی استاندار، روز شنبه دوازدهم بهمن ماه جاری در محل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد. دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس ضمن عرض خیر مقدم و تبریک آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در خصوص معرفی پردیس سخنانی را ارائه نمودند. رئیس پردیس با اشاره به توانایی‌های دانشگاه‌ها و دانشگاهیان و مجامع علمی استان، ضرورت استفاده از این توانایی‌ها و توانمندی‌ها را در توسعه طرح‌های استانی متاکد شدند. دکتر گلدانساز ظرفیت دانشگاه‌ها را بسیار بالقوه عنوان کرده و استفاده از این ظرفیت‌ها در توسعه استان بسیار هدفمند و باارزش تلقی کردند. رئیس پردیس وجود دانشگاه‌های با تراز خوب در استان البرز را یک فرصت خوب برای استان نام بردند و ابراز امیدواری کردند مسئولین استان با شکل دهی حلقه اتحاد بین مسئولین استان، مراکز علمی و صنعت می‌توانند از این فرصت به نحو احسن استفاده نمایند.
در ادامه جلسه، دکتر شهبازی استاندار استان البرز ضمن آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمامی خدمتگزاران نظام، با اشاره به اهداف این نشست، افزود: بهره برداری از ظرفیت‌های ارزشمند علمی استان در جهت اهداف توسعه‌ای البرز مورد تاکید است.
وی ادامه داد: بر این اساس انتظار می‌رود که دانشگاه‌ها در خصوص اهداف و برنامه‌های مهم استان بویژه در حوزه‌های گردشگری و فناوری، راهکارهای علمی ارائه دهند.
وی افزود: اقدامات زیرساختی فراوانی در حوزه علمی و پژوهشی استان شکل گرفته که دانشگاه‌های استان باید از این فرصت‌ها با ارائه راهکار، بهره برداری کنند.
استاندار البرز به امضای تفاهم نامه‌های راه اندازی کارخانه نوآوری و همچنین اشتغال مهارت محور، راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی با ۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری، رایزنی برای استقلال پارک علم و فناوری استان و امضای تفاهم نامه طی چند روز آینده، اشاره کرد.
وی اضافه کرد: در این سلسله نشست‌ها درصدد هستیم قدمی برای آینده سازان کشور برداریم چراکه تنها با برگزاری جلسات و سخنرانی، اقدامی صورت نمی‌گیرد.
شهبازی با اشاره به انتخابات پیش رو، گفت: برای برگزاری این انتخابات از فرمانداران خواستم که بهره برداری از نیروی انسانی دانشگاه‌ها را مورد بهره برداری قرار دهند.
وی با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری استان، گفت: راهبردهای لازم در خصوص این امر از سوی رئیس جمهور ارائه شده بنابراین ما موظف هستیم از تمامی ظرفیت‌های استان در این راستا استفاده کنیم.
وی افزود: در حوزه گردشگری البرز استعدادها و توانمندی‌های فراوانی وجود دارد که باید طی برنامه ریزی دقیق و علمی از آنها در جهت جذب گردشگران و در تعاقب آن رونق اقتصادی در این بخش، استفاده شود.
استاندار البرز با تاکید بر اینکه باید نهضت رونق گردشگری در البرز راه اندازی شود، عنوان کرد: اماکنی همانند محوطه ازبکی در البرز وجود دارد که باید برای پذیرایی از عمومی مردم آماده شوند و موانع آنها برطرف شود.
وی گفت: عمر مسئولیت‌ها کوتاه است از این رو باید از فرصت‌های خدمتگزاری در جهت کسب رضایتمندی مردم به نحو مطلوب استفاده کنیم.
شهبازی با بیان اینکه، البرز در بسیاری از حوزه‌ها موفق و سرافراز است، افزود: از رؤسای دانشگاه‌های استان انتظار می‌رود که بعنوان بنیه علمی استان در جهت شکوفایی و توسعه گردشگری و حوزه فناوری البرز، ورود کرده و راهکارهای علمی ارائه دهند.
استاندار البرز گفت: در ادوار مختلف تاریخ انقلاب اسلامی، قشر جوان بویژه دانش آموزان و دانشجویان، نقش بسزایی داشته‌اند که از این رو باید به این ظرفیت بزرگ اعتماد کنیم چراکه تمامی آنها سربازان نظام و مقام معظم رهبری هستند.
دکتر شهبازی با اشاره به مدیریت خوب دانشگاه‌ها بویژه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در گذر از بحران‌های اجتماعی، مسائل و وقایع اخیر کشور گفتند: انصافاً در خصوص مسائل بوجود آمده، خوشبختانه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این پردیس عملکرد خوبی داشتند واین عملکرد و نگاه مثبت و نوع برخورد با دانشجویان که سرمایه‌های انسانی فردای کشور هستند بسیار حائز اهمیت است.
در پایان این جلسه استاندار استان البرز با حضور در سلف غذاخوری دانشجویان، ناهار را در میان دانشجویان، میهمان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران شدند.

‌‌‌‌‌‌‌

( ۱ )