کسب افتخار توسط عضو هیات علمی پردیس
پس از ۳ سال تحقیق و انعقاد جلسات متعدد در مقر فائو در شهر رم به تازگی کتاب ”اثرات زیست محیطی افزودنیهای خوراک دام“ توسط سازمان خوارو بار کشاورزی ملل متحد (فائو) منتشر شد. در این کتاب نام آقای دکتر مجتبی زاغری استاد برجسته تغذیه دام پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز به چشم میخورد. دکتر مجتبی زاغری که به نمایندگی از انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران در کمیته ۲۶ نفره تدوین این کتاب حضور داشتند نقش پررنگی در تدوین بخش آنزیمها علی الخصوص آنزیم فیتاز داشتند. هدف از تهیه این کتاب کاهش اثرات زیست محیطی افزودنیهای خوراک دام بر محیط زیست است. در این دستورالعمل معیارهای مختلف اثرات زیست محیطی از از صفر تا صد مورد بررسی قرار گرفته است. مواردی همچون تأثیر کارخانههای تولید کننده پروبیوتیک و یا آنزیم در محیط زیست مان و یا نقش حمل و نقل در مصرف انرژی و تولید گازهای گلخانهای و تغییرات اکوسیستم مدنظر محققان برجسته از ۲۶ کشور مطرح خوراک دام دنیا قرار گرفته است.
نظر شما :