افتتاح دستپخت جای دانشجویی در پردیس
همزمان با ۱۶ آذر که بنام روز دانشجو مزین شده است با حضور دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس، دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی و تعدادی از دانشجویان خوش ذوق پردیس، دستپخت جای دانشجویی افتتاح شد. با توجه به استقبال و علاقه مندی دانشجویان به مسابقه آشپزی و شیرینی پزی و برای ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان، دستپخت جای دانشجویی (فودکورت دانشجویی) در مجاورت سالن غذاخوری برادران و خواهران در نظر گرفته و تجهیز شده است که به صورت مالکیت زمانی (تایم شرینگ) و طبق برنامه ریزی انجام شده در اختیار دانشجویان متقاضی و علاقمند قرار داده خواهد شد تا دانشجویان بتوانند غذا و شیرینی که خودشان در این مکان طبخ و آماده کردهاند عرضه کنند.
نظر شما :