افتتاح دستپخت جای دانشجویی در پردیس
همزمان با ۱۶ آذر که بنام روز دانشجو مزین شده است با حضور دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس، دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی و تعدادی از دانشجویان خوش ذوق پردیس، دستپخت جای دانشجویی افتتاح شد...
همزمان با ۱۶ آذر که بنام روز دانشجو مزین شده است با حضور دکتر سید حسین گلدانساز رئیس پردیس، دکتر مصطفی اویسی معاون دانشجویی و فرهنگی و تعدادی از دانشجویان خوش ذوق پردیس، دستپخت جای دانشجویی افتتاح شد. با توجه به استقبال و علاقه مندی دانشجویان به مسابقه آشپزی و شیرینی پزی و برای ایجاد انگیزه و نشاط اجتماعی در بین دانشجویان، دستپخت جای دانشجویی (فودکورت دانشجویی) در مجاورت سالن غذاخوری برادران و خواهران در نظر گرفته و تجهیز شده است که به صورت مالکیت زمانی (تایم شرینگ) و طبق برنامه ریزی انجام شده در اختیار دانشجویان متقاضی و علاقمند قرار داده خواهد شد تا دانشجویان بتوانند غذا و شیرینی که خودشان در این مکان طبخ و آماده کردهاند عرضه کنند.
نظر شما :