دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان استاد برگزیده همایش روزجهانی غذا

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۴ کد : ۳۵۰۹۸ اخبار
تعداد بازدید:۱۱۰
همایش روز جهانی غذا با محوریت ایمنی غذا با حضور معاون وزیر بهداشت، مدیران سازمان غذا و دارو، فعالان تولید و زنجیره غذایی با شعار «معیارهای غذایی، نجات بخش جان‌ها» و با هدف حفظ سلامت مواد غذایی در سالن همایش‌های هتل قلب تهران ظهر امروز برگزار شد

همایش روز جهانی غذا با محوریت ایمنی غذا با حضور حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید مجتبی‌ خیام‌نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، مدیران سازمان غذا و دارو، فعالان تولید و زنجیره غذایی با شعار «معیارهای غذایی، نجات بخش جان‌ها» و با هدف حفظ سلامت مواد غذایی در سالن همایش‌های هتل قلب تهران ظهر امروز برگزار شد و از دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی به عنوان استاد برگزیده در حوزه ایمنی غذا تجلیل شد.
چالش‌های امنیت غذایی
فرامرز خدائیان چگنی، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ هزار نفر سالانه به جمعیت جهان اضافه شده و ۸۲۰ میلیون نفر با گرسنگی مواجه‌اند و کمبود مواد و فقر غذایی یک معضل محسوب می‌شود، اظهار کرد: در عصر جدید چالش‌های قابل توجهی در امنیت غذایی داریم و پایداری تولید غذا باید مورد توجه قرار گیرد. 
وی گفت: ایمنی غذا در سلامت نقش مهمی دارد و باید این سلامت از مزرعه تا سفره تامین شود و به معیارهای غذایی که نجات بخش جان‌هاست، لازم است توجه شود. 
خدائیان چگنی با بیان اینکه ۶ کالای استراتژیک مانند روغن، برنج، چای، شکر و گندم بوده و نظارت و پایش بر آن برعهده مسؤولان غذایی است و صدور مجوز ترخیص با مدیران سازمان غذا و دارو است، افزود: پایش سموم کشاورزی و آفات از وظایف این سازمان بوده و ۱۸ محصول از لحاظ نیترات و دیگر سموم و مدیریت بیماری‌های غیرواگیر ازجمله اسیدهای چرب ترانس و افزودنی‌های غذایی مورد بررسی قرار گرفت. 

وی با اشاره به اینکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فرآورده‌های نوآورانه یکی دیگر از اقدامات است، ادامه داد: تعیین و توسعه عملیات برون سپاری، ارایه پیش‌نویس سند مدیریت زنجیره تامین اصالت و سلامت غذا به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از دیگر فعالیت‌های اداره کل غذا و دارو است.
لزوم شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی
سید حیدر محمدی، رییس سازمان غذا و دارو در ادامه بیان کرد: تبیین اهمیت غذای سالم بر جامعه مورد هدف بوده و در شورای عالی امنیت غذایی که رییس‌جمهور ریاست آن را دارند، نشان از اهمیت امنیت و سلامت غذایی است.
وی افزود: در تامین غذای سالم و ایده آل سازمان برنامه و بودجه باید اعتبارات لازم را تامین کند تا محصولات کشاورزی و مواد اولیه غذایی فراهم شود و امنیت غذایی را مدیون فعالان صنعت غذا هستیم
گفتنی است ؛ در پایان  این همایش از  دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی به عنوان استاد برگزیده در حوزه ی ایمنی غذا و از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی ودیگر اساتید برگزیده در حوزه ایمنی غذایی با اهدای لوح و تندیس روز جهانی ایمنی غذا آیین تجلیل و قدردانی به عمل آمد.


( ۲ )

نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.