دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان استاد برگزیده همایش روزجهانی غذا
همایش روز جهانی غذا با محوریت ایمنی غذا با حضور حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سید مجتبی خیامنکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، مدیران سازمان غذا و دارو، فعالان تولید و زنجیره غذایی با شعار «معیارهای غذایی، نجات بخش جانها» و با هدف حفظ سلامت مواد غذایی در سالن همایشهای هتل قلب تهران ظهر امروز برگزار شد و از دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی به عنوان استاد برگزیده در حوزه ایمنی غذا تجلیل شد.
چالشهای امنیت غذایی
فرامرز خدائیان چگنی، مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ هزار نفر سالانه به جمعیت جهان اضافه شده و ۸۲۰ میلیون نفر با گرسنگی مواجهاند و کمبود مواد و فقر غذایی یک معضل محسوب میشود، اظهار کرد: در عصر جدید چالشهای قابل توجهی در امنیت غذایی داریم و پایداری تولید غذا باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: ایمنی غذا در سلامت نقش مهمی دارد و باید این سلامت از مزرعه تا سفره تامین شود و به معیارهای غذایی که نجات بخش جانهاست، لازم است توجه شود.
خدائیان چگنی با بیان اینکه ۶ کالای استراتژیک مانند روغن، برنج، چای، شکر و گندم بوده و نظارت و پایش بر آن برعهده مسؤولان غذایی است و صدور مجوز ترخیص با مدیران سازمان غذا و دارو است، افزود: پایش سموم کشاورزی و آفات از وظایف این سازمان بوده و ۱۸ محصول از لحاظ نیترات و دیگر سموم و مدیریت بیماریهای غیرواگیر ازجمله اسیدهای چرب ترانس و افزودنیهای غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فرآوردههای نوآورانه یکی دیگر از اقدامات است، ادامه داد: تعیین و توسعه عملیات برون سپاری، ارایه پیشنویس سند مدیریت زنجیره تامین اصالت و سلامت غذا به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از دیگر فعالیتهای اداره کل غذا و دارو است.
لزوم شناسنامهدار شدن محصولات کشاورزی
سید حیدر محمدی، رییس سازمان غذا و دارو در ادامه بیان کرد: تبیین اهمیت غذای سالم بر جامعه مورد هدف بوده و در شورای عالی امنیت غذایی که رییسجمهور ریاست آن را دارند، نشان از اهمیت امنیت و سلامت غذایی است.
وی افزود: در تامین غذای سالم و ایده آل سازمان برنامه و بودجه باید اعتبارات لازم را تامین کند تا محصولات کشاورزی و مواد اولیه غذایی فراهم شود و امنیت غذایی را مدیون فعالان صنعت غذا هستیم
گفتنی است ؛ در پایان این همایش از دکتر سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی به عنوان استاد برگزیده در حوزه ی ایمنی غذا و از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی ودیگر اساتید برگزیده در حوزه ایمنی غذایی با اهدای لوح و تندیس روز جهانی ایمنی غذا آیین تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
نظر شما :