کتاب فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روشهای فرایند
کتاب فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روشهای فرایند
موضوع : صنایع غذایی
نویسندگان : شیوانی پاتانیا بریجش تیواری
مترجمان : دکتر محسن لبافی مزرعه شاهی شیوا رضایی تنها اخلاص عبدالنبیپور
ناشر : دانشگاه تهران
شابک : 978-964-0375-32-7
تعداد صفحات : 404
نوبت چاپ : اول
تاریخ انتشار : 1402
نوع جلد : شومیز
اندازه : وزیری
وزن : 500
3,900,000 ریال
لینک دریافت کتاب :https://press.ut.ac.ir/book_3832.html
نظر شما :