کتاب فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روش‌های فرایند

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۶ کد : ۴۰۶۵۷ اخبار
تعداد بازدید:۹۶

کتاب فرمولاسیون، مواد غذایی: ترکیبات جدید و روش‌های فرایند

    موضوع : صنایع غذایی
    نویسندگان : شیوانی پاتانیا بریجش تیواری
    مترجمان : دکتر محسن لبافی مزرعه شاهی شیوا رضایی تنها اخلاص عبدالنبی‌پور
    ناشر : دانشگاه تهران
    شابک : 978-964-0375-32-7
    تعداد صفحات : 404
    نوبت چاپ : اول
    تاریخ انتشار : 1402
    نوع جلد : شومیز
    اندازه : وزیری
    وزن : 500

3,900,000 ریال 

لینک دریافت کتاب :https://press.ut.ac.ir/book_3832.html


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.