معاون انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور؛
در رویداد تبادل فناوری با محوریت چالشهای موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی (فرصت ها و چالش ها) ،۸۰ هزار نانوایی سنتی در کشور داریم که باید تولید خود را در شرایط بهتری انجام دهند/صنایع کمک کنند با تغییر ذائقه کودکان روند چاقی کنترل شود
به گزارش روابط عمومی دانشکدگان ؛ دکتر «عزیزاله زرگران» در همایش تبادل فناوری با محوریت چالش های موجود در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی که با همکاری شرکت کاوشان ناب هستی (شتابندهنده گروه صنعتی گلرنگ) برگزار شد ،با تاکید بر اینکه برنامه مراقبت و تغذیه مردم جامعه بر عهده انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور است، گفت: در حوزه فناوری و ارتباط با صنعت بر مبنای اطلاعات دریافتی آمادگی حمایت کمک به بخش های مختلف برای امنیت غذایی و غذای سالم جامعه را داریم.
دکتر زرگران با بیان اینکه سهم صنعت و صنف در سفره مردم روز به روز در حال افزایش است، گفت: یکی از به روزترین دستاوردهای این انستیتو موضوع مصرف مواد غذایی در کشور است که طبق نقشه تغذیه ای که در اختیار داریم مطلع هستیم کمبود ریز مغذی ها در کدام استان ها بیشتر است و دلایل این کمبودها چیست.
33 درصد از پروتئین مردم از نان سنتی تامین می شود
معاون انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشوراظهار کرد: از همه افرادی که در حوزه سلامت تغذیه همراهی کنند، حمایت می کنیم تا درمسیر سلامت تغذیه ای کشور اقدامات موثرتری انجام شود.
دکتر زرگران با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در بحث تغذیه و سفره مردم «نان سنتی» است که 33 درصد پروتئین مردم ایران را تامین می کند، اضافه کرد: هم اکنون در کل کشور 80 هزار نانوایی نان خود را به صورت سنتی تولید می کنند و نان مورد نیاز مردم را تامین می کنند که لازم است تولید خود را در شرایطی بهتر داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه کودکان گفت: ذائقه بیشتر کودکان استفاده از محصولات صنایع محور است که اهمیت این بخش را نشان می دهد پس باید محصولاتی که توسط این صنایع تولید شود با تغییر ذائقه کودکان با بخش تحقیق و تغذیه همراهی کنند تا روند چاقی نه تنها در کشور بلکه در کشورهای دیگر هم کنترل و کمرنگ شود.
نظر شما :